Mod de preparare Piept de pui Surpriză, cartofi țărănești
Pieptul de pui se taie în 4 felii, se bate uşor şi se condimentează cu sare şi piper. Se unge cu un pic de ulei şi se dă la cuptor timp de 15 min. Castraveţii,o parte din ceapă, ardeiul şi baconul se taie julien, se prăjesc în ulei, apoi se asează peste carne. Deasupra se asează o felie de caşcaval şi una de roşie. Se mai gratinează circa 5 min.
Cartofii se curată, se spală, se taie în cuburi şi se fierb în apă cu sare. Ceapa rămasă se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Când s-a înmuiat, se adaugă boia şi se amestecă cu cartofii.
Poftă bună!
- Ingrediente/4 porţii
- 500g piept de pui
- 80g castraveţi în oţet
- 80g ardei gras
- 80g bacon
- 120g roşii
- 80g caşcaval
- 700g cartofi
Pentru mai multe rețete și mâncăruri ne găsiți și pe facebook aici sau pentru comandă găsiți meniul săptămânii aici.