Despre noi

Despre Quick Lunch​

Istoria Quick Lunch

Firma a fost înfiinţată în anul 2005, având ca obiect de activitate producţia de mâncare gătită atât caldă cât şi rece destinată vânzării sub numele de Expres Meniu ce devine peste câţiva ani Quick Lunch .
În scurt timp societatea a reuşit să-şi câştige un loc important pe piaţa de profil, lucru realizat prin munca productivă, prin formarea şi modelarea unei culturi şi viziuni organizaţionale axate pe reputaţie, imagine, care a permis apărarea împotriva atacurilor din partea concurenţilor. Aceasta presupune totodată o cunoaştere foarte bună a consumatorilor şi implicit posibilitatea satisfacerii depline a nevoilor şi dorinţelor acestora. Astfel incât în anul 2010 a fost premiată cu Locul I de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş  pentru rezultatele economice deosebite, in anul 2011 ş fost premiată cu Premiul al III lea la fel şi în anul 2012 urmând ca pentru anul 2013 să obţină Premiul de Excelenţă.
Firma s-a orientat atât spre furnizori externi, cu care a negociat condiţii bune de plată şi livrare, lucru care a permis realizarea unui raport calitate/preţ competitiv, cât şi spre producători autohtoni cu o bună reputaţie în domeniu.
Prioritatea strategiei de dezvoltare a constat în a face cât mai repede accesibile toate informaţiile legate de produsele noastre, pentru acei clienţi care doresc prânzul servit la locul de muncă sau la domiciliu. De aceea, am editat o serie de meniuri săptămânale şi am realizat propriul nostru website. Creşterea volumului de activitate a făcut necesară achiziţionarea de autoturisme inscripţionate ,ambalaje individuale şi personalizate, recipiente cu proprietăţi termice,  utilaje performante şi personal calificat tot mai multe de la an la an. Produsele oferite fac parte din categoria produselor cu termen de valabilitate  ce diferă de la produs la produs, la început în meniu erau doar 5 feluri de preparate ajungând in 2013 la un număr de 33 de preparate diferite în fiecare zi de luni până vineri timp de 52 de săptămâni / an.

Comanda la Quick-Lunch

Comanda se face de pe o zi pe alta.

Puteți comanda pentru mai multe zile în avans, sau pentru toată săptămâna!

Prețul ce apare pe meniu include ambalajul și transportul.

Mod de păstrare și de încălzire a mâncării

Dacă nu serviți mâncarea imediat, vă rugăm să o păstrați în frigider și înainte de consumare să o încălziți în cuptorul cu microunde pentru 2-4 minute în caserola în care v-a fost livrată.

Păstrată la frigider, mâncarea poate fi consumată în siguranță în următoarele 36 de ore.

Ce trebuie știut despre ambalaj?

Ambalajul mâncării “Quick-Lunch” constă dintr-o caserolă de plastic (fără conținut de materiale dăunătoare, închisă cu o folie de aluminiu de calitate superioară).

Acest ambalaj are proprietăți termice excelente,  fiind și foarte rezistent.

Caserola este de unică folosință și poate fi aruncată la coșul de gunoi. Protejați natura, nu aruncați ambalajul în mediul înconjurător!

Coșul tău