Mod de preparare:

Se spală burta şi se pune la fiert. Separat se fierbe ţelina, morcovii şi ceapa cu sare în aprox. 2 litri apă. Pentru dressing se amestecă gălbenuşurile cu un praf de sare şi se pune smântână până la omogenizare. Se strecoară supa de zarzavat şi se adaugă: burta de vită, gogoşarul tăiat mărunt, dressingul adus la aceeaşi temperatură. Se condimentează după gust. Se serveşte cu ardei iute.

Poftă bună!

Ingrediente/4 porţii
500g burtă prefiartă fideluţe
80g morcovi
80g gogoşar roşu
60g ceapă
50g ţelină
5g usturoi
20g smântână
3 galbenuşuri
30g faină
20g oţet
un praf de sare.


Înapoi

Coșul tău

Acest site este operațional, dar în regim de test. Comenzile desfășurate prin magazinul online sunt preluate. Pentru orice întrebare va rugăm contactați Quick-Lunch