Regulamentul promoției Quick Lunch

Câștigă 100 de RON!

1
2 1
3.ok
Adresa de e-mail: promovare@quicklunch.ro​

Anunț

Quick Lunch lansează promoția cu următorii termeni și condiții:

    • Cumpărați cel puțin o porție de prânz de la Quick Lunch și faceți o fotografie între ora 00:00, 23 iunie 2020 și ora 23:59 17 iulie 2020. Trimiteți fotografia la promovare@quicklunch.ro – subiectul scrisorii să fie numele exact al prânzului fotografiat.
    • Din imaginile trimise, juriul va selecta 3 câștigători (pe baza unor considerente obiective, estetice), care vor primi câte un voucher de masă în valoare de 100-100 RON premiu.
    • Un câștigător suplimentar va fi selectat din rândul expeditorilor prin tragere la sorți, care va câștiga de asemenea un voucher de masă în valoare de 100 RON.
    • În cea de-a doua etapă a promoției, imaginile primite vor fi încărcate pe pagina noastră de Facebook, unde se va putea vota printr-un like între 18 și 30 iulie 2020. Primele 3 poze care au primit cele mai multe voturi vor primi fiecare, un voucher de masă în valoare de 100-100 RON.

O persoană are posibilitatea de a trimite mai multe poze, dacă sunt făcute despre diferite feluri de mâncare. Regulile detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru web: https://quicklunch.ro

romanian traditional soup V8QTGB9
homemade lunch PK8WNEW
crepes with banana and chocolate sauce B7F65G7

REGULI DETALIATE

Participarea la promoție implică recunoașterea expresă și acceptarea irevocabilă a acestor reguli generale de joc.

SC Expres Catering SRL (CUI: RO18189191), care operează site-ul https://quicklunch.ro, organizează o promoție, ale cărui condiții sunt prezentate mai jos.

1) Organizatorul promoției

Promoția este organizat de SC Expres Catering SRL (Str. Brateș, nr 48, Ghiroda, J35/3863/2005, CUI: RO18189191, denumit în continuare organizator).

Datele de contactele ale organizatorului:

2) Domeniul de aplicare al regulilor promoției

Domeniul de aplicare al regulilor promoției se extinde la promoția anunțată de organizator, precum și la participanții  la promoție în conformitate cu condițiile de mai jos, precum și la orice persoană care face o reclamație sau obiecție la promoție.

3) Persoanele care participă la promoție:

3.1. La promoție pot participa cumpărătorii magazinului web online quicklunch.ro care se înregistrează la promoție, cu excepția cazului în care vreunul dintre termenii din secțiunea 3.2 este adevărată. ( denumit în continuare: participant)

3.2. Nu pot participa angajații SC Expres Catering SRL, proprietarii lor și membrii apropiați ai familiei lor sau angajații companiilor implicate în organizarea și desfășurarea promoției – sau membrii direcți de familie.

4) Durata promoției:

Promoția va avea loc în două etape între 23 iunie 2020 și 30 iulie 2020.

Etapa 1: Fază de înregistrare: 23 iunie 2020 ora 00:00 și 17 iulie 2020 ora 23:59

Etapa 2: Faza de votare: 18 iulie 2020 – 30 iulie 2020.

5) Mersul promoției:

5.1. Participanții vor face achiziții de orice valoare din magazinul web quicklunch.ro, în faza de înregistrare la promoție.

5.2. Va face o fotografie cu mâncarea achiziționată (cu telefonul, aparatul foto sau orice dispozitiv adecvat).

5.3. Fotografia va fi trimisă la adresa de e-mail promovare@quicklunch.ro (ultimul termen 30 iulie 2020 ora 23:59). O persoană poate participa cu mai multe fotografii despre prănzuri diferite, pe care le acceptăm ca înregistrări separate la promoție (cu toate acestea, doar 1 fotografie despre un fel de prânz  de la 1 persoană este considerată o înregistrare)

5.4 Organizatorul cu ajutorul unui juriu selectează 3 dintre fotografiile trimise.
 Dintre cei care trimit fotografii, Organizatorul alege 1 câștigător principal prin tragerea la sorți.
 Fotografiile trimise vor fi încărcate de Organizator pe pagina sa de Facebook, unde pot fi votate în timpul etapei de votare.

6) Selectarea premiilor și câștigătorilor:

6.1. Câștigătorii selectați de juriu:
 
Din fotografiile trimise de participanți la promoție, juriul numit de Organizator va selecta 3 câștigători, pe baza aspectelor estetice. Valorile considerate importante de juriu sunt: prezentare, tacâm,  condițiile de iluminare, simț artistic, fundal, claritate, rezoluție adecvată, compoziție.

Premiul celor 3 câștigători selectați de juriu este un voucher de cumpărare în valoare de 100 RON de persoană, care se poate folosit integral, fără restricții, la quicklunch.ro la comanda unui prânz sau a unei platou rece până la 31 decembrie 2020.

6.2. Câștigătorul selectat prin tragere:
 Printre participanții care trimit o înregistrare valabilă, Organizatorul anunță 1 câștigător principal prin metoda loteriei, la sediul său social, în prezența a 2 martori.

Premiul câștigătorului este 1 voucher de achiziție în valoare de 100 RON, pe care îl poate folosii integral, fără nicio restricție, de pe quicklunch.ro când comandă un prânz sau un platou rece până la data de 31 decembrie 2020.

6.3. Câștigătorii selectați prin vot:
 
Fotografiile valide trimise pe parcursul promoției de către Participanți vor fi publicate de către Organizator pe propria sa pagină de Facebook, într-un album pe data de 18 Iulie 2020. Oricine poate vota fotografiile din album apăsând butonul Like (sau orice buton de reacție furnizat de Facebook, de exemplu, inima, față tristă etc.).

Organizatorul va recompensa expeditorii celor 3 fotografii care au primit cele mai multe reacții la sfârșitul etapei de vot cu un premiu.

Premiul celor 3 câștigători este un voucher de achiziție în valoare de 100 RON de persoană, pe care îl poate folosi integral, fără restricții speciale, de la quicklunch.ro prin comandă masa de prânz sau un platou rece până pe 31 decembrie 2020.

7) Înregistrare valabilă la promoție

Înregistrarea la promoție a participantului este valabilă dacă fotografia trimisă arată în mod clar mâncarea fotografiată, provine clar din bucătăria QuickLunch, iar expeditorul a comandat-o anterior direct din magazinul web quicklunch.ro.

8) Modalitatea de predare a premiilor

Câștigătorul va fi notificat de către Organizator la adresa de e-mail folosită la înregistrare, iar lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina oficială de Facebook. Dacă câștigătorul nu solicită premiul său, Organizatorul nu va alege un câștigător suplimentar.

9) Dispoziții suplimentare, informații

9.1. Premiul nu poate fi schimbat în numerar, acesta putând fi cheltuit cu ocazia unei achiziții. Premiile sunt netransferibile. Orice obligație fiscală aferentă premiului va fi suportată de Organizator.

9.2. Participantul este de acord să renunțe în mod irevocabil la toate revendicările privind drepturile de autor legate de imagine în momentul înregistrării la promoție. Participantul transferă irevocabil dreptul de a folosi fotografia făcută Organizatorului – indiferent dacă fotografia realizată de acesta câștigă sau nu. Participantul nu obligă Organizatorul să numească creatorul atunci când folosește imaginea. În același timp, la înregistrare, Participantul declară că a făcut fotografia personal, cunoscând responsabilitatea sa penală.

9.3 Datele personale ale participanților vor fi tratate în conformitate cu politica de confidențialitate postată pe quicklunch.ro, câștigătorii sunt de accord ca Organizatorul să le publice numele pe site-ul său și pe pagina de Facebook.

9.4 Orice decizie a Organizatorului legat de promoție este finală și obligatorie din toate punctele de vedere, nu poate fi inițiată nicio acțiune legală în legătură cu aceasta. Organizatorul exclude posibilitatea jucătorilor de a-și susține pretențiile împotriva Organizatorului în legătură cu orice decizie luată de acesta legat de promoție.

9.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a completa, revoca sau modifica aceste reguli generale ale promoției sau promoția în sine, fără notificare prealabilă. Organizatorul va publica orice modificare sau revocare legată de participare pe paginile sale de Facebook sau pe site-urile web indicate în aceste reguli. Participanții au responsabilitatea de a fii informați în mod corespunzător despre aceste modificări.

9.6. Facebook în legătură cu promoție este scutit de orice responsabilitate față de participanți și Organizator. Promoția nu este sponsorizat, organizat sau operat de Facebook și nici nu este legat în vreun fel cu acesta.

Coșul tău