De ce Quick Lunch?

 – O masă caldă pe zi înseamnă un plus de sănătate!Cu ajutorul nostru, serveşti prânzul fără să petreci ore în şir în bucătărie, având garanţia că mâncarea este pe măsura aşteptărilor.

 – Îţi oferim un meniu extrem de variat şi toate mâncărurile sunt realizate pe baza unor reţete atent selecţionate, iar calitatea şi prospeţimea sunt criteriile noastre principale în alegerea ingredientelor.

 – Aşteptăm comenzile dumneavoastră între orele 8 şi 15:30 cu cel puţin o zi înainte de data livrării.Pentru comenzile săptămânale, comenzile se dau până joi la ora 15:30, iar eventualele modificări se anunţă cu cel puţin o zi înainte de livrare până la ora 15.

 – Comenzile se pot achita în numerar, online, bonuri de masă(Sodexo,UP, Ticket Restaurant) sau card bancar direct la agentul care vă livrează porţiile.

-Livrare gratuită pentru Timișoara,Ghiroda, Dumbrăvița, Dudeștii noi, Giarmata vii, Giroc, Bucovăț, Remetea Mare și Moșnița. Pentru celelalte localități ne puteți contacta la numărul de telefon 0256386075.

 – Nu există comandă minimă*!

 

* există comandă minimă doar la meniurile de copii și platourile pentru weekend

Aşteptăm comenzile dumneavoastră şi vă dorim poftă bună!

Renunţări

Renunţările se pot face cu o zi înainte de livrare până la ora 15 telefonic la numărul de telefon 0256 386 075.

În cazul comenzilor achitate deja puteţi să alegeţi să folosiţi suma echivalentă porţiilor anulate în alte zile/săptămână sau să solicitaţi restituirea banilor în numerar.

Reclamaţii/sugestii

Aşteptăm sugestiile şi reclamaţiile dumneavoastră atât telefonic la numărul 0256 386 075 cât şi pe adresa de e-mail comanda@quicklunch.ro.

În cazul în care aveţi o reclamaţie legată de o porţie de mâncare vă rugăm să ne contactaţi în cel mai scurt timp posibil şi noi o să trimitem un agent care să recupereze porţia respectivă să-l putem şi noi studia pentru acordarea unui răspuns.

Coșul tău