Cum livrează Quick Lunch la domiciliu în Timișoara?

Suntem deseori întrebați care este procesul de livrare la domiciliu? Ei bine, în acest articol vom prezenta procesul nostru de livrare.

livrari la domiciliu timisoara

Procesul de livrarea la domiciliu în Timișoara începe cu gătitul, deoarece nu este indiferent ce alimente sunt livrate clienților noștri. Cumpărăm ingredientele cu o grijă specială – din sursele noastre de aprovizionare bine stabilite, care, ca și noi, au grijă de calitate și prospețime.

Ne curățăm bucătăria de inpuritățile invizibile, bacterii și ciuperci cu ajutorul unui generator de ozon – astfel că, atunci când este procesată materia primă proaspătă, aceasta se face într-un mediu curat și igienic.

Alimentele sunt porționate imediat după gătit și apoi depozitate în cutii termorezistente astfel încât să ajungă calde și proaspete la clienți.

Agenții noștri ajung dimineața în echipament curat, de protecție, cu o mașină curățată, pentru a prelua porțile care urmează să fie livrate. Pe care le livrăm tuturor clienților înainte de prânz, pe baza planului logistic.

Clienții noștri agrează această metodă, deoarece agenții ajung la timp (după prima comandă, puteți vedea exact când vor ajunge cu prânzul).

În timpul livrării la domiciliu în Timișoara, ne străduim să ne asigurăm că mâncarea ajunge la destinație cât mai curând posibil și să că își păstrează prospețimea.

Vă garantăm că, colegii noștri vor livra în fiecare zi acasă și la birou, mâncare delicioasă și de bună calitate.

De ce merită să comandați de la Quick Lunch?

Pentru că oricum ați cheltui această sumă pe zi pe mâncare. Pentru că este sănătos, variat și delicios. Deoarece este comod și convenabil, nu trebuie să vă obosiți cu planificare, cumpărături sau gătit.

Coșul tău