Creați un restaurant acasă…

Unul dintre clienții noștri a fost încurajat de ultima scrisoare a Elenei și ne-a scris deasemenea. În articolul nostru de astăzi, putem citi scrisoarea lui Ionuț despre livrarea la domiciliu a restaurantelor din Timișoara.

Stimate Quick Lunch!

Am citit recent scrisoarea pe care a scris-o Elena, mama cu doi copii, și m-a prins sincer motivul pentru care va ales. M-am gândit să scriu și eu în legătură cu compania Dvs., livrarea de alimente la domiciliu, restaurantele de aici, din Timișoara.

restaurante timisoara livrari la domiciliu

Locuiesc cu prietena mea Denisa, amândoi lucrăm de acasă. Ea scrie texte pentru reclame iar eu încerc să îmi dezvolt activitatea de programator și administrator de rețea. Ne-am dat seama curând că pur și simplu nu avem timp să ne gătim singuri și să mâncăm mâncare gătită în fiecare zi, așa că am căutat în mod specific opțiunile de comandă a alimentelor care să ne permită să luăm prânzul normal.

La început, desigur, am comandat pizza și alte alimente, dar a trebuit să ne dăm seama că aceasta nu este o soluție atât de bună pe termen lung, deoarece nu putem mânca variat. Literalmente în câteva luni ne-am plictisit de lumea fast-food-ului și pizza.

Atunci am găsit pagina Dvs. de Facebook și am decis să încercăm timp de două săptămâni cum este să mâncăm mâncare variată, gătită tradițional. Mărturisesc: ne-a fost frică de acest lucru, dar la final am plasat prima comandă.

Am avut o serie de surprize plăcute: amabilitatea și flexibilitatea agentului a fost o experiență pozitivă, la fel și varietatea și gustul mâncării.

De ziua de naștere a prietenei mele am vrut să o surprind cu ceva, dar în fuga de zi cu zi nu am găsit mult timp pentru a organiza o mică surpriză separată (bineînțeles că ne pregăteam pentru o reuniune prietenoasă, de familie, în weekend, dar ziua de naștere în sine era o zi din cursul săptămânii și am vrut să o fac un pic mai specială).

restaurante timisoara livrari la domiciliu

Am cumpărat în final câteva șervețele colorate, lumânări și am încălzit mâncarea pe care am comandat-o de la Dvs. și am aranjat un tacâm minunat. Camera unde luăm masa avea o atmosferă de parcă am fi fost la un restaurant romantic. Când a ieșit din biroul ei de lucru, s-a topit complet.

Am avut unul dintre cele mai romantice prânzuri din viața noastră în cursul unei zi lucrătoare, în propria noastră casă – datorită meniului Dvs.

Recomand tuturor să încerce, deoarece este o soluție bună și nu costă mai mult decât gătitul pe cont propriu. Chiar și în această zi specială, a trebuit să mă ocup doar de spălarea vaselor, câteva minute în plus – dar a meritat.

Cu stimă,

Ionuț

Ca și data trecută, nu putem lăsa scrisoarea lui Ionuț fără răspuns:

Dragă Ionuț!

Vă mulțumim pentru scrisoarea amabilă – suntem foarte fericiți că ați economisit timp cu mâncarea noastră și am reușit să creăm condițiile necesare pentru prânzul romantic de ziua de naștere. Urăm prietenei tale la mulți ani, mult noroc și sănătate!

Sperăm din inimă că veți continua să fiți mulțumiți de alimentele noastre.

Cu stimă:

Quick Lunch

Coșul tău