Livrare prânz în siguranță la Timișoara!

Livrare prânz în siguranță – Ca toată lumea și noi cei de la Quick Lunch, urmărim cu îngrijorare știrile și așteptăm ce se va întâmpla când un nou val COVID-19 va porni în jurul lumii și va ajunge în Timișoara și în împrejurimi.

Considerăm important să rămânem disponibili în această situație și să continuăm să livrăm alimente pe care le pregătim cu cea mai mare atenție și în condiții controlate. Facem acest lucru deoarece, potrivit Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA), cea mai sigură formă de achiziție a alimentelor este livrarea de alimente fără contact.

Este important de știut că în timpul livrării prînzului la domiciliu în Timișoara, respectăm reguli stricte, de la procurarea materiilor prime necesare pregătirii meselor noastre, până la ambalare și livrare.

Exemple cum ar fii:

 1. Regulamentul (CE) nr. 852/2004 al Parlamentului European și al Consiliului privind igiena produselor alimentare
 2. Regulamentul (CE) nr. 853/2004 al Parlamentului European și al Consiliului de stabilire a normelor specifice de igienă pentru produsele alimentare de origine animală
 3. Regulamentul (CE) nr. 854/2004 al Parlamentului European și al Consiliului de stabilire a normelor specifice de organizare a controalelor oficiale asupra produselor de origine animală destinate consumului uman
 4. Funcționăm cu un sistem de siguranță alimentară HACCP, în timpul căruia controlul calității acoperă materialele de bază și auxiliare, echipamentele de lucru și zona de lucru, forța de muncă (de exemplu igiena personală, sănătate, îmbrăcăminte de muncă și de protecție), operațiuni aplicate (de exemplu, refrigerare, tratament termic, curățare, dezinfectare) și, de asemenea, pentru conservare (ex. excluderea contaminării, ambalarea, depozitarea, distribuția).
 5. Folosim un generator de ozon pentru a ne curăța echipamentele de transport, precum și bucătăria în care este pregătită mâncarea.
mancare la comanda timisoara

Atenție sporită de la achizițiile de materii prime până la livrare

 1. Furnizorii noștri sunt supuși unor inspecții sporite pentru a filtra materialele de bază și auxiliare care nu corespund cerințelor de calitate și siguranță cerute.
 2. Materialele acceptate pentru utilizare primesc răcirea necesară până la începerea procesării.
 3. Mâncarea gătită este porționată și înfoliată imediat după pregătire ca să-și păstreze prospețimea.
 4. În timpul transportului, pentru a evita contactul personal, agenții noștri plasează produsele alimentare într-un loc prestabilit pentru a asigura livrarea fără contact.
mancare la comanda timisoara1

Merită să alegeți Quick Lunch, chiar dacă nu îndrăzniți să ieșiți la cumpărături și să fiți în comunitate, deoarece:

 1. Dacă nu doriți să mergeți la cumpărături sau ați rămas acasă cu copilul dvs. și vă întrebați acum ce să-i oferiți acestuia să mănânce în timpul izolării, alegeți cea mai sigură și confortabilă soluție!
 2. Dacă nu doriți să mergeți la cumpărături sau ați rămas acasă cu copilul dvs. și vă întrebați acum ce să-i oferiți acestuia să mănânce în timpul izolării, alegeți cea mai sigură și confortabilă soluție!

Coșul tău