De ce e bine că avem livrare mâncare în Timișoara? „Cred că aș înnebuni, dacă ar trebui să mai și gătesc!”

Pe măsură ce lumea noastră se accelerează, la fel și companiile de catering se înmulțesc, întrucât nu toată lumea are timp să gătească în fiecare zi – pe lângă munca și rutina zilnică. De ce este important ca livrarea de mâncare să fie disponibilă în Timișoara? Unul dintre clienții noștri, Elena, a formulat-o perfect pentru noi. Iată scrisoarea ei:

Stimate Quick Lunch!

M-am gândit foarte mult dacă să scriu această scrisoare, dar până la urmă cred că este important să spun cât de norocoasă sunt să am livrare de mâncare în Timișoara datorită firmei dumneavostră. Pe scurt, povestea mea nu este simplă. Cresc doi copii singură. Copiii sunt deja la școală – cel mic are 9 ani și cel mare 12 ani și pentru a trăi la un nivel acceptabil de viață, în mod cinstit, lucrez în două schimburi.

Cred că aș înnebuni, dacă ar trebui să mai și gătesc!

Printr-un nivel de viață acceptabil, mă gândesc la a petrece weekenduri libere, calme, împreună. Să ne putem plăti obligațiile, să putem purta haine de bună calitate, dar nu luxoase. Copiii trebuie să aibă tot ce le trebuie pentru școală și pentru ca să se simtă bine. Într-un nivel de trai standard este acceptabil să mergi în vacanță o dată pe an și relativ adesea să ai o recreere plăcută: un cinematograf, un biliard. Deci, trăim o viață medie și nu vreau să cobor acest nivel de viață.

Pentru acest lucru însă trebuie să lucrez în cursul săptămâni între orele 8 dimineața și opt seara. Lângă ritmul meu de muncă nu încape curățenia zilnică, spălarea zilnică a vaselor, gătitul zilnic – pur și simplu este de nerezolvat.

Știu sigur că aș înnebuni, dacă ar trebui să gătesc în fiecare zi.

Mai de mult, obișnuiam să mă trezesc și să gătesc la cinci dimineața și să stau până la unsprezece seara, ca să pot aranja apartamentul nostru. Eram mai obosită, mai iritabilă și am ajuns să fiu total extenuată. Sunt sigură că nu sunt singură cu asta. Probabil că și alții se luptă cu această problemă. La urma urmei, trebuie să mențin standardul de zi cu zi – și subliniez încă o dată, nu la un nivel de lux.

Deci pur și simplu este de nerezolvat. Și sunt conștientă că, consumul zilnic de pizza, burgeri și alte mâncăruri rapide nu este o soluție sănătoasă, – mai ales că, trebuie să asigur copiilor mâncare normală după ce ajung acasă de la școală.

De ce e bine că avem livrare mancare Timisoara?

Pentru mine, faptul că există livrare de mâncare la Timișoara este o oportunitate. O oportunitate pentru mine să lucrez mai mult și, prin urmare, să-mi fac weekendurile libere și să fiu alături de copiii mei. Știu că sună ciudat, dar așa este la noi.

Putem lua un prânz variat în fiecare zi. Porția mea este adusă la locul de muncă și cealaltă jumătate a pachetului la noi acasă. În acest fel, copiii pot mânca, de asemenea, mâncare caldă, gătită după școală – și cum este cazul la noi – și la cină. Prețurile sunt accesibile, cu nimic mai scump decât dacă aș cumpăra ingredientele pentru același fel de mâncare în fiecare zi și le-aș prepara eu. Unii ar putea spune că scriu asta doar din comoditate, dar de fapt este foarte practic.

Îmi place că putem mânca variat și că mâncarea poate fi consumată după câteva minute de pus la microunde, plus că nu trebuie să ne deranjăm cu spălarea vaselor. Porțiile sunt satisfăcătoare. În totalitate, vă mulțumesc că existați și sper să putem consuma mâncărurile preparate de Dvs. încă o perioadă lungă de timp.

Mulțumesc frumos! Cu stimă, Elena

Iată răspunsul nostru:

Dragă Elena și dragi cititori!

Misiunea noastră este să asigurăm livrare de mâncare în Timișoara pentru toată lumea, din ingrediente de calitate, proaspete, variate – cu un accent special pe igienă. Scopul nostru este ca atunci când clienții noștri deschid cutia cu mâncare, după încălzire, când simt mirosul alimentelor noastre, să se adune saliva în gură și să fie mulțumiți, toate acestea fără tortura de curățare și gătire – din cursul săptămânii.

Vă mulțumim că ne-ați ales!

Quick Lunch, poate cea mai bună firmă de livrare de mâncare din Timișoara.

Coșul tău