Dacă citiți acest articol, veți regândi meniul zilei!

În septembrie 2019, știrile au sunat despre un adolescent din Bristol. BBC News a scris despre un băiat în vârstă de 17 ani care a fost dispus să mănânce doar cartofi și cipsuri ani buni de zile, nu a luat în considerare sfaturile medicilor, și a orbit. Desigur, acesta este doar unul dintre numeroasele exemple descurajante. În același timp, mai multe grupuri de cercetare au demonstrat că lipsa unei diete variate provoacă malnutriție.

Malnutriția nu înseamnă că nu mâncăm suficient, ci înseamnă că nu consumăm cantitatea minimă necesară din toți nutrienții – degeaba mâncăm zece kilograme de pâine sau cartofi pe zi, dacă nu mâncăm fructe și legume, sau nutrienți găsiți în carne – într-o anumită formă *. (* Desigur, prin aceasta ne referim la faptul că cineva care nu mănâncă carne sau nu consumă un anumit aliment din cauza unei alergii alimentare trebuie să înlocuiască cu un nutrient potrivit, supliment alimentar sau a unui alt aliment care conține vitamina, mineralul respectiv).

meniul zilei timisoara

Aproape fiecare portal sau expert în tema dietei sau sănătății din lume sunt de acord că trebuie să mănânci o masă variată de 5-6 ori pe zi pentru a rămâne sănătos. Dar este posibil acest lucru în această lume accelerată, când de multe ori avem timp doar pentru una-două mușcături în timpul zilei, eventual o masă rapidă?

Da, este posibil!

Se spune că, dacă prânzul are un loc fix, este mult mai ușor să inserați o gustare rapidă cu fructe sau semințe înainte și/sau după. Alege o firmă de catering care pregătește meniul zilei în Timișoara și te asigură că primești o mâncare proaspătă la prânz.

Este important să alegeți o firmă de catering care să ofere un meniu zilnic variat, cu repetări mai puțin frecvente (la 2-3 săptămâni) de mâncare, astfel pe lângă faptul că puteți mânca adesea unul dintre preferatele Dvs., dieta Dvs. săptămânală poate fi variată.

Când alegeți meniul zilei, scăpați și de spălarea vaselor și de povara gătitului – cu un cost mult asemănător ca și cum l-ați fi găti singur (calculând și „prețul” timpului pierdut).

Meniul zilei Timișoara

Atunci când compunem meniul zilei la Quick Lunch, ne străduim spre varietate, și veți găsi tot feluri de mâncăruri: supe, feluri principale, mâncăruri cu pește, deserturi, salate – livrate din ingrediente de sezon atent selectate, pregătite cu precizie și servite igienic.

Cunoașteți senzația când aburește mâncarea delicioasă pe masă și abia așteaptă să o gustați. Știți deja din miros că este pregătit din materiale proaspete de calitate. De la prima mușcătură, știi deja: prânzul va fi delicios. Meniul zilei de la Quick Lunch din Timișoara aduce acest sentiment în viața de zi cu zi!

Încearcați-l!

Coșul tău