Cumpărare alimente sănătoase

Când cumpărăm alimente, cel mai important aspect este să fie sănătoși, delicioși și de bună calitate. Dacă aveţi în vedere considerente corecte – atunci când cumpăraţi sau comandaţi alimente gata preparate, întreaga familie poate dormi  mânca liniștit.

Baza vânzărilor de alimente sănătoase este curățenia

În toate cazurile, merită să verificați cu atenție curățenia – dacă mergeți la magazin sau verificați reglementările privind siguranța alimentelor. Nu ne gândim să facem o investigație aprofundată în documentația unui anumit magazin sau restaurant. O primă impresie generală poate fi, de asemenea, suficientă dacă sunteți sau nu fericiți să faceți cumpărături în acea locație.

De exemplu, este disponibil dezinfectant pentru mâini? Angajații poartă o mască și o fac corect? În cazul livrării la domiciliu: curierul păstrează distanța corectă, aduce mâncarea comandată într-un pachet curat și închis?

alimente sănătoase
Cumpărare alimente sănătoase

De ce altceva mai aveți nevoie pentru a cumpăra alimente sănătoase?

Pe lângă respectarea reglementărilor de bază, ce pași suplimentari ia o companie pentru a obține o curățenie mai mare, o igienă sporită? De exemplu, ne curățăm bucătăriile și mașinile cu un generator de ozon.

Într-un magazin, puteți observa dacă angajații se apropie de bunuri cu mâinile goale sau mănuși. Dacă cu mănuşi, atunci cât de curată este mănușa.

Dacă comandați o masă gata preparată, asigurați-vă că ambalajul nu este deteriorat. Dacă da, anunțați imediat compania de transport și nu consumați alimentele. Este important să semnalați, deoarece rareori chiar şi un accident minor poate duce, la deteriorarea ambalajului. Dacă semnalați acest lucru la timp și compania este corectă, este posibil ca acestea să poată remedia eroarea, să vă compenseze – așa cum am face noi.

Merită să verificaţi întotdeauna data preparării alimentelor și la termenul de valabilitate recomandat pe ambalaj. Nu mâncați alimente expirate. Păstrați întotdeauna mâncarea preparată la frigider (cu excepția cazului în care este încă caldă) până când este consumată.

Ozon & alimente sănătoase

Bazaţi-vă pe simțuri: dacă mâncarea miroase neplăcut sau are o textură ciudată sau poate avea un gust prea acru sau prea dulce, faţă de cum ar fi de așteptat, nu o consumați și semnalați-o companiei producătoare.

De unde merită să cumpărați mâncare în Timișoara?

Alimente sănătoase din bucătăria Quick Lunch

Acordăm o atenție deosebită igienei, așa cum am scris deja, cu ajutorul unui generator de ozon ne păstrăm bucătăria și mașinile de livrare fără germeni. Personalul nostru care intră în contact cu mâncarea în timpul gătitului, servirii și livrării, trebuie să respecte reguli stricte.

Ne procurăm materiile prime dintr-o sursă calificată și le livrăm, stocăm și prelucrăm în conformitate cu reglementările HACCP.

Alegeți-ne dacă nu aveți timp să gătiți în fiecare zi, dar doriți un prânz variat cu mâncare gătită. Consultați meniul nostru din săptămâna aceasta sau din săptămâna viitoare.

Coșul tău