Cu un prânz bun, forma de bikini este mai aproape!

Forma de bikini? Indiferent cum o priviți, vara este aici. În ciuda vremii capricioase, putem fi siguri că va fi cald și în acest an și dacă vrei să arăți cât mai bine pe plajă, nu este prea târziu să începi să fii atentă. În articolul de astăzi, analizăm relația dintre alimente și forma bikini.

Important: Quick Lunch nu oferă sfaturi dietetice, planuri sau soluții de pierdere în greutate. Scopul articolelor pe aceste subiecte este de a oferi informații. Îi încurajăm pe toți să se consulte cu un dietetician sau cu un consilier personal pentru a pune în aplicare un plan individual.

Țintiți forma de bikini?

Cheia este să găsiți dieta care se potrivește cel mai bine situației dvs. de viață și nevoilor individuale. O persoană cu o muncă fizică grea are nevoie de un alt tip de dietă decât un diabetic în vârstă. Este important să alegeți bine acest lucru, deoarece sănătatea este mai importantă decât forma perfectă de bikini. Dacă aveți dieta potrivită, atunci începeți și pregătiți-vă pentru vară.

forma de bikini

Trebuie să mănânci de cinci sau trei ori pentru a obține forma bikini?

Unii oameni cred în soluția „mănâncă puțin și mult”, alții cred că dacă mănânci de cinci sau mai multe ori pe zi, nivelul de insulină va rămâne mereu ridicat. Argumentul în favoarea celei din urmă este că insulina se leagă de grăsimi și dacă nu lăsăm corpul nostru să ardă grăsimile, grăsimea rămâne. Cu un consum mai mic de energie, putem pierde ceva greutate, dar cea mai mare parte a acesteia nu este grăsime.

Ce dietă să alegem? – Partea 4: Dietele bazate pe separarea grupelor alimentare

Contează ce mănânci dacă îți propui forma bikini

Să ne gândim la alimentele pe care le-am mâncat în trecut și care ne plac, care sunt ușor de preparat, nutritive și sănătoase. Dietele noastre ar trebui să fie variate, dar să uităm de zahăr și de carbohidrați, să ignorăm cartofii, să ne scoatem șunca din minte. Cumpărați legume, fructe, orez brun și surse de proteine, carne slabă, pește, tot ce conține vitaminele, mineralele și oligoelementele de care are nevoie organismul nostru și gătiți cu ele în fiecare zi. Chiar dacă un tiramisu sau un cremeș este tentant, spuneți nu, pentru că o tentație ne poate trimite pe o pantă alunecoasă, iar forma pe care ne-o dorim este, din păcate, ceva ce cei mai mulți dintre noi nu pot obține decât prin renunțare. Dacă suntem norocoși – și de ce nu am fi? putem spune cu ușurință nu dușmanilor formei de bikini după o vreme și putem mânca cu plăcere salate, legume la grătar și carne.

forma de bikini

Mâncatul în sine nu este suficient: forma de bikini poate fi obținut prin sport!

Faceți un plan de antrenament, includeți o secțiune cardio și, bineînțeles, nu uitați de întărire și întindere. Deocamdată, planificați să alergați pe o bandă de alergare sau să vă procurați o bicicletă de interior, dar vă puteți face abdomenele sau fesele pe covorul din sufragerie. De asemenea, este posibil să doriți să cereți sfatul unui specialist, atât în ceea ce privește dieta, cât și exercițiile fizice. Cheia este să începeți din timp, să pierdeți încet excesul de greutate nedorit și să vă modelați corpul într-un mod care să vă facă bine. Nu vă așteptați ca o dietă drastică să facă minuni, dar pregătiți-vă pentru sezonul de plajă care se apropie încet, dar sigur, într-un mod conștient și atent.

Prânz diversificat de la Quick Lunch – trebuie să și mănânci,nu contează doar forma de bikini!

Este important să aveți o dietă variată și sănătoasă în fiecare zi. Pentru a face acest lucru, Quick Lunch vă oferă posibilitatea de a comanda un prânz variat pe care să îl luați acasă sau la birou. Aruncați o privire la gama noastră făcând clic pe butoanele de mai jos.

Quick Lunch Facebook

Coșul tău