Este mai ieftin să comanzi mâncare decât să gătești?

Comanda mâncare sau să gătească? Comandarea alimentelor a devenit ceva obișnuit și familiar. Este mai bine să comandați prânzul gata preparat decât să cumpărați ingredientele și să le gătiți? Aceasta este întrebarea la care vrem să răspundem în articolul de astăzi!

Comandarea sau gătitul alimentelor: ingredientele

Bineînțeles, strict vorbind, dacă cumpărați ingredientele și gătiți mâncarea în casă, aproape sigur că va costa mai puțin să gătiți acasă decât să comandați mâncarea, inclusiv facturile de utilități asociate – cu excepția câtorva cazuri în care metoda de gătit, tipul de mâncare sau alte motive fac mai economică comanda, dar nu în multe cazuri. Acest lucru este valabil mai ales atunci când există mai multe persoane în gospodărie. De exemplu, este cu siguranță mai economic să gătești pentru 4-5 persoane – acest lucru este dincolo de orice îndoială. Dar, chiar dacă este așa, ar trebui să luați în considerare avantajele de a comanda mâncare.

Comandarea mâncării vă oferă timp

Avantajul numărul unu al comenzii de mâncare este că nu trebuie să vă petreceți timpul pregătind ingredientele și gătind mâncarea. Mâncarea sosește, o iei, o încălzești înainte de a o mânca (nu neapărat necesar pentru o masă rapidă), o mănânci și ai terminat. Pentru cei care prețuiesc mai mult timpul decât gătitul, merită să comande o masă.

Comanda mâncare

Mai multă varietate în comanda de mâncare

Cercetările arată că un furnizor de servicii de catering, cum ar fi Quick Lunch, poate oferi, în general, o bucătărie mai variată decât cea gătită acasă. Atunci când gătim acasă, ne grăbim adesea și pregătim rețete simple și testate în zilele lucrătoare, ceea ce duce la o repetare frecventă. Comandarea de mâncare vă oferă posibilitatea de a încerca arome noi, de a mânca în timpul săptămânii o masă pe care v-ar face plăcere să o pregătiți doar în weekend.

Comandarea mâncării este mai sigură

Poate părea ciudat la început, dar este în general adevărat că un furnizor de mâncare acordă mai multă atenție igienei și depozitării corespunzătoare a ingredientelor decât o facem noi acasă. Există o serie de reguli care ne cer o atenție strictă – aceste reguli pentru uz casnic, deși utile, nu sunt obligatorii și nu au la fel de multă semnificație. Cu toate acestea, statisticile arată că intoxicațiile alimentare și îmbolnăvirile provocate de mâncarea comandată sunt mai puțin frecvente decât cele provocate de mâncarea pregătită acasă.

Comanda mâncare

Comoditatea de a comanda mâncare

Să recunoaștem, acesta este un avantaj incontestabil al comenzilor de mâncare. Cu doar câteva clicuri, puteți pregăti masa pe care doriți să o comandați, plătiți cu cardul și puteți aștepta curierul. Nici o bucătărie murdară. Fără vase de spălat. Nu vă faceți griji dacă toate ingredientele sunt disponibile acasă și nu trebuie să alergați la magazin în ultimul moment pentru ceva. Este aproape imposibil să nu primești ceea ce te-ai așteptat pentru banii tăi.

Comandă mâncare pentru acasă, la serviciu – în timpul săptămânii

O masă variată, gătită, la prânz, în fiecare zi, este importantă. În zilele aglomerate din timpul săptămânii, majoritatea oamenilor nu reușesc să gătească. Să iei câteva gustări și sandvișuri nu este neapărat o soluție bună pentru sănătatea ta. Comanda de mâncare facilitează luarea unui prânz variat și în zilele de lucru. Consultați oferta noastră și comandați prânzul din bucătăria Quick Lunch în fiecare zi. Oferta noastră actuală este disponibilă făcând clic pe butoanele de mai jos.

Quick Lunch Facebook

Coșul tău