5 sfaturi importante pentru crearea unui plan nutrițional!

De obicei sunt trei situații de viață, când ne gândim la realizarea unui plan nutrițional. Situația cea mai frecventă este atunci când ținem dietă și este aproape imposibil de urmat fără un plan. Celălalt caz este atunci când pur și simplu cumpărăturile le facem după un plan nutrițional, deci devine mai ușor să scriem lista de cumpărături și nici nu vom cumpăra o serie de lucruri inutile. Iar al treilea caz este atunci când viața noastră este atât de aglomerată încât, fără un plan, ar fi imposibil să integrăm bine mesele în viața de zi cu zi.

În articolul nostru de astăzi, vă oferim 5 sfaturi și idei pentru crearea unui plan nutrițional variat. Este important ca acest plan nu s-a realizat pentru diete, dar am adunat cei mai importanți nutrienți și ingrediente alimentare pentru a crea o dietă medie săptămânală. Subliniem că toată lumea are un organism diferit, așa că folosiți expertiza unui consultant în nutriție și a unui dietetician pentru a crea un plan nutrițional personalizat.

Pastele să fie o parte importantă al planului nutrițional

plan nutrițional

Am putea spune că toată lumea iubește pastele, așa că nu este atât de surprinzător că începem cu ele. Este ușor de planificat cu paste, deoarece orice sos simplu este potrivit pentru ele, și în oferta Quick Lunch vom găsi zilnic diferite tipuri de mâncăruri cu paste.

Elemente esențiale ale unui plan nutrițional: proteine și legume

plan nutrițional

Carnea la grătar, prăjită sau chiar la tigaie (eventual peștele) este întotdeauna bine asociată cu legume înăbușite sau prăjite, salate sau murături. Bucătăria noastră este, de asemenea, pregătită corespunzător din acestea, deoarece acești nutrienți și ingrediente de bază fac întotdeauna parte din meniul nostru.

Nu ratați supa! Măncați salată!

plan nutrițional

Un plan nutrițional este echilibrat dacă includeți și supă în dieta dvs. de câteva ori pe săptămână. Ajută la digestie și conțin, de asemenea, substanțe nutritive importante (da: și zeama supei este plin de ingrediente delicioase și utile). Quick Lunch oferă zilnic salate și două feluri de supe.

Planul nutrițional ar trebui să includă desert!

plan nutrițional

Dacă nu le includeți, fie veți mânca fie prea mult, fie invers nu veți mânca deloc. Un desert bun este atracția unei mese. Un tort delicios, o clătită consistentă face parte uneori dintr-o dietă variată și sănătoasă. Desigur, aici, ca în majoritatea cazurilor, accentul este pus pe cantitate și calitate. Quick Lunch oferă, de asemenea, în mod regulat deserturi dintre cele mai delicioase.

Planul nutrițional simplu

Vă puteți întreba: cine are timp să planifice, să cumpere și chiar și să gătească? Ei bine, dacă nu aveți timp sau energie pentru acestea, gândiți-vă la Quick Lunch. Misiunea companiei noastre este de a oferi un prânz variat cu mâncare gătită în Timișoara și în împrejurimi. Dacă comandați de la noi, puteți crea un meniu săptămânal cu câteva clickuri: puteți mânca prânzuri cu două sau chiar trei feluri de mâncare, în mod variat, în fiecare zi.

Consultați oferta noastră pentru această săptămână făcând click aici sau faceți click aici pentru oferta săptămânii viitoare.

Coșul tău