Puteți comanda de luni până vineri în intervalul 09:00 – 16:00 și pe telefon - 0724 244 390.

Livrările sunt efectuate sâmbătă între 10:00 – 20:00 și duminică între 10:00 - 14:00

quick-lunch-servim-cald-logo
paprika2
sare
Prezintă

Platouri Weekend

Comandă ușor și rapid

Încearcă platoul nou, fără gluten și fără lactoză!

58,00 lei

Pui  întreg condimentat, gătit la cuptorul pe aburi fără grăsimi adăugate, asortat cu cartofi la cuptor și murături , este platoul perfect pentru cei care preferă carnea albă .

Eszköz 2GerArt

Kóstold meg különleges ünnepi ajánaltunkat!

58,00 lei

Pui  înteg condimentat, gătit la cuptorul pe aburi fără grăsimi adăugate, asortat cu cartofi wedges și murături , este platoul perfect pentru cei care preferă carnea albă .

Réteg 4
Eszköz 2GerArt

Acest platou e preferatul nostru pentru un ospăț cu prietenii , nu doar de 1 mai. Conținutul lui diversificat din frigărui asortate , mici dolofani, cârnăciori subțiri și ușor picanți, pulpe de pui dezosate la grătar și ceafă de porc la grătar asortat cu cartofi la cuptor fără grăsimi împreună cu  murături asortate și două sosuri la alegere,  vă  îmbie să-l doriți la dumneavoastră pe masă.

128,00 lei
Eszköz 2GerArt
rosie
98,00 lei

Platoul iubitorilor de produse  lacto-ovo-vegetariene  cu un conținut diversificat  ce va fi cu siguranță pe gustul tuturor . Alcătuit din cașcaval pane ,  buchete de conopidă, buchete de broccoli și  ciuperci toate tăvălite prin făină , ou și pesmet apoi prăjite in ulei încins cu garnitură de cartofi wedges și  orez iasmin alături de două sosuri la alegere.

sare
Eszköz 2GerArt

Sarmale învelite cu grijă și gătite în oală de lut, însoțită de mămăliguță bine fiartă  și cu felii de ciolan bine prăjit alături de smântână și ardei iute fac dintr-o zi de weekend obișnuită o zi de sărbătoare.

95,00 lei
usturoi2
Eszköz 2GerArt
unt
78,00 lei

Acest platou gătit în stil fast food nu este doar preferatul copiilor și adulții se dau în vânt după el.  Conține aripioare picante de pui , gujoane din piept de pui în pane de pesmet cu susan, cartofi wedges și două sosuri la alegere, recomandăm usturoi cu smăntână și maioneză. 

Eszköz 2GerArt

Gujoane în pane de susan cu pesmet, coapte sau prajite alături de  cartofi wedges și două sosuri la alegere este cel mai simplu platou dar și cel mai comandat având și un preț avantajos.

68,00 lei
Eszköz 2GerArt
paprika
118,00 lei

Mai numit și platoul 4 sezoane  pentru că împacă carnivorii cu veganii  având pentru carnivori  jumătăți  de cordon de porc și  gujoane de pui , iar pentru vegani buchete de conopidă , buchete de broccoli și ciuperci toate doar pesmetate, prăjite bine în friteuză de legume alaturi de cartofi la cuptor si doua sosuri la agere . Acest platou împacă ambele tabere în perioada postului .

Eszköz 2GerArt
usturoi

Bucăți de coaste de porc condimentate și  rumenite, alături de  aripioare picante și  ciocănele de pui gătite la cuptor ,  împreună cu cartofi wedges și două sosuri la alegerea dumneavoastră fac din acest platou un adevărat festin culinar potolind pofta  a  4/6 persoane.

118,00 lei
Eszköz 2GerArt
Fényesség Kontraszt 1
148,00 lei

Mai numit și platoul bărbaților bine făcuți exact cum sunt făcute si cele 4 ciolane de 700g fiecare alături de cartofi la cuptor și  varză murată călită tăiată cât mai subțire de chef-ul nostru și împreună cu două sosuri la alegere . Aceste delicatese din porc se recomanda a fi servite cu băutură din hamei .

Eszköz 2GerArt
onion

Cu gândul la consumatorii de preparate fitness dar și cei care se confruntă cu cele mai frecvente intoleranțe alimentare ( lactoză și gluten) venim în sprijinul dumneavoastră cu următorul platou. Piept de pui grill, pulpă dezosată de pui grill, ceafă de porc grill și frigărui de porc condimentate doar cu sare și piper alături de orez iasmin împreună cu murături asortate .

108,00 lei
Eszköz 2GerArt

Dacă nici dumneavoastră nu știți ce înseamnă „prea mult sos”

Aici puteți alege sosul preferat și îl puteți adăuga la comandă

Informații importante

Puteți comanda de luni până vineri în intervalul 09:00 – 16:00 și pe telefon, la nr. 0724 244 390.

Livrările sunt efectuate sâmbătă între 10:00 – 20:00 respectiv duminică între 10:00 – 14:00.

Plata se poate face numerar, cu card sau cu tichete de masă.

Pentru factură vă rugăm să furnizați datele de facturare împreună cu comanda.  MULȚUMIM!

Coșul tău
Acest site este în regim de test, va fi operațional în câteva zile. Pentru orice întrebare va rugăm contactați Quick-Lunch