Ce mănâncă și ce nu mănâncă Regina Angliei?

Astăzi, am aflat ce mănâncă de obicei Elisabeta a II-a, regina Angliei, și am adunat chiar și alimentele pe care refuză să le mănânce.

Fostul bucătar al familiei regale, Darren McGrady, a declarat în mai multe interviuri că regina Elisabeta are propriile mâncăruri preferate, care îi erau adesea servite atunci când lucra la palat. Să vedem care sunt acestea:

Mic dejun pentru Regina Angliei

Poate că nu este atât de surprinzător faptul că regina își începe fiecare zi cu o ceașcă mare de ceai Earl Grey, pe care îl bea fără lapte sau zahăr. Și de obicei are un biscuit alături. Dar acesta este doar micul dejun al reginei. Pentru micul dejun principal, bucătarii regali îi servesc cereale, iaurt, pâine prăjită și gem”, spune Darren. Se spune că regina a mâncat pâine prăjită cu puțin unt și gem de căpșuni în fiecare zi de când avea 5 ani.

Regina Angliei

Un prânz delicios

Elizabeta mănâncă adesea pește și legume la prânz. Peștele de Dover cu mâncare de spanac, de exemplu, este una dintre preferatele ei. Dar încearcă să evite alimentele bogate în amidon, cum ar fi pastele și cartofii, atunci când mănâncă singură.

Regina Angliei

Prânz pentru o regină

Elizabeta adoră căpșunile cultivate la Balmoral și piersicile cultivate la Castelul Windsor. Dar răsfățul ei preferat este ciocolata, motiv pentru care ceaiul de după-amiază este servit de obicei cu clătite cu ciocolată sau tort de ciocolată.

Regina Angliei

Cina regală

La fel ca și la prânz, bucătăria regală pregătește de obicei un fel de carne sau pește pentru cină, cu legume alături. Îi place carnea de vânat, cum ar fi friptura de vânat cu ciuperci și sos de whisky.

Și ce nu mănâncă Regina Angliei?

Există câteva alimente pe care Elisabeta a II-a nu le consumă, cum ar fi cele care conțin amidon. Ea nu mănâncă cartofi, paste sau orez. De asemenea, reginei nu-i plac usturoiul și ceapa. Usturoiul, de exemplu, este interzis în bucătăria ei. Elisabeta a II-a nu este impresionată de o friptură cu sânge. Regina mănâncă doar carne bine făcută. În bucătărie, bucătarii nu au voie să folosească ouă cu coajă albă. În cazul în care monarhul britanic mănâncă ouă fierte sau face prăjituri, se folosesc numai ouă maro.  Monarhul nu va mânca coaja de pâine.

Mănâncă ceea ce nu mănâncă regii!

Din fericire, bucătăria Quick Lunch nu este concepută pentru a servi o etichetă strictă. Bineînțeles, vă oferim mâncare pregătită cu cea mai mare grijă, atenție și dragoste, folosind ingrediente atent selecționate. Faceți clic pe unul dintre butoanele de mai jos pentru a vedea ce avem de oferit:

Quick Lunch Facebook

Coșul tău