Prânz la modă? Iată 7 tendințe care vor defini 2021!

Trend de prânz? Sigur! Există trend nu numai în îmbrăcăminte și gadgeturi, ci și în gastronomie. Delish.com este un blog de renume care se ocupă cu trenduri alimentare. În articolul nostru de astăzi, ca fapt interesant – și căutând puțin din propriile oferte – am adunat ce alimente, condimente și suplimente vor fi la trend în acest an. Iată viitoarele tendințe mondiale pentru 2021 – Știm că există prânz fără ele, dar este interesant să le cunoaștem. Oare vor influenţa dieta ta?

1. trend prânz 2021:  „Proteina de mazăre”

De fapt, este mai degrabă un ingredient alimentar nou (sau redescoperit) care poate fi de interes în primul rând pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau pentru cei sensibili la lactoză. Proteina de mazăre este o bază de turmix precum pulberile de proteine ​​deja cunoscute. Este folosit şi ca ingredient la mâncărurile gata preparate. Nu este încă răspândit, dar poate fi o materie primă în viitor pentru multe alimente. Nu știm încă ce fel de prânz va fi preparat din acest fel de mâncare – dar o vom monitoriza pentru a vedea dacă ar putea fi de interes pentru clienții noștri în viitor.

prânz biltong

2. trend prânz 2021:  Băuturi cu conținut scăzut de alcool

Un studiu interesant și din anumite puncte de vedere oarecum plăcut, a fost realizat de Institutul de Cercetare Nielsen, care a constatat că tinerii născuți în jurul anilor 2000 (adică cei care au acum 18-22 de ani) încearcă să reducă consumul de alcool. În multe țări, această grupă de vârstă acum va fi în măsură să bea alcool în mod legal, această cercetare din punct de vedere al stabilirii trendului este decisivă. Ne putem aștepta la o versiune cu alcool redus a mărcilor de băuturi deja familiare anului acesta. Ce atmosferă va crea consumul unui vin de 2% la un prânz bun, o lăsăm la decizia fiecăruia.

3. trend prânz 2021:  renașterea Lasagnei

Într-adevăr, se pare că începe o popularitate fără precedent să înconjoare preparatele Lasagna, pe care le oferim în mod regulat în meniul săptămânal, preparate cu diferite metode (quattro formaggi, tradiționale etc.). Nu știm dacă popularitatea lui Garfield are de a face cu aceasta sau lumea s-a trezit din alt motiv, dar adevărul este că rețetele de lasagna devin din ce în ce mai răspândite, din ce în ce mai multe companii vând gata preparate sau semi-fabricate şi trebuie să recunoastem că şi statisticile noastre de vânzări dovedesc, că lasagna este un prânz popular în acest moment.

prânz lasagna

4. trend prânz 2021:  biltong

De fapt, acesta nici măcar nu este un prânz, este mai degrabă o gustare, dar este un adevăr că versiunile preambalate devin din ce în ce mai populare. Biltong – dacă cineva nu a auzit de el – este o delicatesă din Africa de Sud. Carnea pre-marinat este gătită și apoi uscată la aer după care poate fi consumată. Trebuie să fim sinceri: nu garantăm că poate face parte din meniul Quick Lunch sub orice formă și nu ne putem imagina pe cineva mâncând acest lucru la prânz, dar este totuși ceva interesant.

5. trend prânz 2021:  platouri Charcuterie

Ce? Dacă cineva știe ce este, s-ar putea să fie surprins să-l numim prânz … Platourile Charcuterie (care de altfel este un cuvânt francez și înseamnă delicatețe) nu sunt altceva decât îmbinarea de dulciuri, bomboane, gume și altele asemănătoare. Este un pic ca un platou de weekend de la noi, doar umplute cu bomboane în loc de carne și garnituri. Ce caută totuşi pe meniul de prânz? Ei bine: unii oameni îl mănâncă de fapt în loc de prânz, la anumite sărbători (în America, de exemplu, de Halloween). Din anumite motive, nu credem că va deveni un „trend de prânz” pe la noi …

6. trend prânz 2021:  Gnocchi

Tendințele de prânz din acest an se bazează, dintr-un anumit motiv, pe bucătăria italiană … Gnocchi – în special versiunile sale umplute – devin din ce în ce mai populare în întreaga lume. Tot mai mulți oameni caută, de asemenea, rețetele, ceea ce înseamnă că nu încearcă doar versiunea pre-preparată disponibilă în magazine. Printre acestea din urmă, există și unele umplute cu varză, ciocolată sau sos.

prânz gnocchi

7. trend prânz 2021:  „Bucătării fantomă” – aproape ca la Quick Lunch

Cu ce ​​cuvinte incitante pot veni acești americani pentru lucruri deja existente. Sub această denumire de bucătării fantomă înţeleg restaurantele care acum funcţioneză ca puncte de livrare sau preluare a preparatelor. Din cauza COVID-19, mai nou o fac destul de mulți oameni din întreaga lume – din constrângere. Concluzia este că prânzul livrat acasă va deveni o tendință chiar mai mare în acest an decât înainte. Vestea bună este că echipa noastră se află în frunte la asemenea livrări la domiciliu în Timișoara și în jurul acesteia.

De unde merită să cumpărați mâncare în Timișoara?

Tendința perfectă pentru prânz nu doar pentru anul 2021 – noi credem că …

Considerăm că este important ca, pe lângă urmărirea și degustarea noilor trenduri în materie de prânz, fie din curiozitate, fie din orice alt motiv, să vă acordați atenție şi să aveţi grijă de Dvs.. Mâncaţi variat. Consumaţi mâncare gătită în fiecare zi. Considerăm că aveţi dreptul zilnic la un prânz bun acesta având efect benefic pentru sănătatea Dvs.

Consultați oferta Quick Lunch din săptămâna aceasta și săptămâna viitoare.

Coșul tău