3 feluri de mâncare românească care sunt oferite și în străinătate.

Ce fel de mâncare românească tradițională i-am recomanda unui turist? Este exact ceea ce a compilat site-ul rolandia.eu – care promovează țara noastră cu articole și conținut postat. Vom selecta câteva dintre cele postate pe site.

Sursă: Rolandia.eu: 14 mouth-watering Romanian foods that everyone should try

Există vreo mâncare românească pe care să o cunoască toată lumea?

Vestea bună este, da. Pe baza articolului, poate deveni clar pentru noi că sarmale și papanaşii sunt cunoscute cam peste tot în lume, ceea ce este o veste bună. Dar care sunt felurile pe care autorul le mai recomandă – și care dintre acestea le puteți gusta în bucătăria noastră?

Creați un restaurant acasă…

1) Mâncare românească pe care orice străin ar trebui să o guste: Ciorba de burtă

Chiar și în România sunt uni care îl iubesc și sunt alţii care nici măcar nu se pot uita la el, totuși este un preparat românesc pe care îl recomandăm cu bună inimă, dacă cineva doreste să se familiarizeze cu savoarea țării noastre. Se clasează pe lista noastră de top a mâncărurilor tradiționale – astfel încât îl puteți alege adesea din meniul Quick Lunch.

Mâncare românească - ciorba de burta

2) Cea ce la croații este cevapcici, la noi este: Mici

Desigur, se prepară diferit ca la noi, dar pe un principiu similar: este prăjit sau la grătar făcut dintr-un amestec de mai multe tipuri de carne tocată. Este, de asemenea, una dintre cele mai populare din oferta noastră – de fapt, se spune că nu există niciun român care să nu-l facă la un grillparty sau la un prânz frumos de weekend pentru familie.

Mâncare românească mici mititei

3) Aperitiv de talie mondială: Salata de vinete

Unul dintre cele mai des preparate și consumate aperitive românești, salata de vinete este alegerea perfectă pentru gustări rapide și un aperitiv minunat pentru o cină tradițională de Crăciun. Este ușor și ieftin de făcut, putem pune roșii sau brânză feta deasupra. Popularitatea sa este de înțeles, motiv pentru care uneori poate fi comandată şi la Quick Lunch.

Mâncare românească salata de vinete

Mâncare românească tradițională – și în bucătăria ta?

Avem semnale de la tot mai mulți dintre clienții noștri că oferim și feluri de mâncare care – deși feluri de mâncare tradiționale – sunt rareori preparate acasă. Unii nu au mai învăţat cum se prepară aşa cum doar bunica lor a fost capabilă să facă salată de vinete şi sarmale „adevărate”.

Mulți oameni doresc să mănânce gustări tradiționale în graba vieții de zi cu zi și nu se mulțumesc cu fast-food sau cu o patiserie. De aceea am creat Quick Lunch, unde pe lângă faptul că oferim felurile de mâncare preferate, punem un accent puternic şi pe tradiție.

Descoperiţi oferta noastră: faceți clic aici pentru meniul actual sau aici pentru a vedea meniul săptămânii viitoare.

Coșul tău