Care este cel mai bun castravete?

Castraveții sunt una dintre legumele de sezon ale verii – îi iubim proaspeți, murați, murături, preparați sub formă de salată. Este o legumă versatilă, cu un conținut ridicat de apă, care vă ajută să vă mențineți hidratat în timpul căldurii de vară. Da, dar există mai multe tipuri de castraveți, iar cei care nu le cunosc se pot pierde cu ușurință în amestecul de castraveți – care sunt buni pentru murături, care sunt buni pentru salate? Acest articol vă va spune:

Castravete cu bucle

Castraveții sunt de obicei mici, disponibili în aproape toate lungimile până la 12 cm. Datorită mărimii lor, aceste soiuri sunt cele mai potrivite pentru murături. Acestea includ și castraveți pentru murături, care sunt puțin mai mari, au un gust ușor mai dulce și semințe foarte mici. Acești castraveți sunt, de obicei, acoperiți cu fire mici de păr, care trebuie îndepărtate înainte de utilizare, dar nu sunt decojiți. Acestea sunt cel mai des disponibile vara.

Castravete cu lungimea medie

Castraveții cu lungimea medie sunt castraveți cu o lungime de 14-16 cm, cu o coajă de culoare verde închis, fără păr și cu o secțiune mediană ușor îngroșată. Semințele lor sunt mai mari și, prin urmare, sunt mai bine utilizate în salate. Pot fi decojite, dar nu neapărat. Acestea sunt legume de sezon și se vând doar vara.

castravete

Castravete lung

Toată lumea cunoaște castravetele lung, cunoscut și sub numele de castravete șarpe sau fabio, deoarece este disponibil pe tot parcursul anului, spre deosebire de omologii săi menționați mai sus. Bineînțeles, tot ceea ce nu este cultivat în timpul verii este probabil să provină dintr-o seră sau din străinătate, deoarece toți castraveții au nevoie de căldură pentru a crește în mod ideal. Culoarea este de un verde strălucitor, nu sunt păroase și nu este nevoie să fie decojite, mai ales dacă provin de la o fermă garantată fără chimicale.

castravete

Semințele sunt mici, iar acest soi este cel mai potrivit pentru a fi consumat crud. Servit în sandvișuri sau preparat în salată de castraveți, este cea mai bună legumă răcoritoare pe timp de vară. Salată de castraveți cu smântână, tzatziki, salată de primăvară, castraveți murați, carne prăjită cu garnitură de salată proaspătă – tot ceea ce îi face pe clienții Quick Lunch să fie fericiți să mănânce prânzul. Ingredientele proaspete, aromele delicioase și livrarea la domiciliu sunt disponibile și în această vară! Consultați următorul nostru meniu săptămânal făcând clic pe butoanele de mai jos:

Quick Lunch Facebook

Coșul tău