4 dieta de vară eficiente

Dacă ai nevoie disperată să scapi de câteva kilograme încăpățânate, nu vei găsi o modalitate mai perfectă de a face acest lucru decât o dietă de vară: dacă mai ai doar câteva săptămâni până la vacanță, dacă actualul tău partener de viață te-a invitat la o întâlnire sau dacă pur și simplu vrei să te simți mai bine în pielea ta…

Cu toate acestea, slăbirea instantanee nu înseamnă neapărat și sănătate, așa că trebuie să știi că rezultatele nu vor fi de durată dacă dieta nu este urmată de o schimbare radicală a stilului de viață. În timp ce o dietă drastică poate face o diferență spectaculoasă pe termen scurt, merită să căutați modalități de a rămâne subțire și sănătos pe viață.

Dar, între timp, îți spunem ce diete rapide de vară îți vor oferi cele mai bune rezultate.

Dieta de vară #1: Dieta cu citrice

Datorită conținutului redus de calorii și a efectelor benefice ale citricelor răcoritoare, puteți pierde până la două kilograme pe parcursul celor cinci zile de dietă, iar consumul ridicat de limonadă și de multe mandarine și portocale va reface, de asemenea, rezervele de vitamine din organism și va furniza antioxidanți care previn cancerul. Citricele sunt, de asemenea, bogate în fibre, care, împreună cu conținutul lor de acizi din fructe, ajută la stimularea digestiei și joacă un rol important în detoxifiere. Desigur, citricele nu sunt singura parte a dietei: un meniu echilibrat asigură nutrienții esențiali, iar citricele trebuie consumate doar de două ori pe zi – limonadă înainte de fiecare masă.

dietă de vară

Dieta de vară #2: Cura de pepene verde

Una dintre cele mai populare diete la modă ale verii este dieta cu pepene verde, care nu este doar foarte eficientă, ci și plăcută, așa că nu ai nevoie de prea multă voință pentru a te ține de ea. Dieta cu pepene verde este în principal o dietă de detoxifiere, datorită conținutului ridicat de apă al fructului, dar este asociată cu o pierdere mai mare în greutate într-o perioadă mai scurtă de timp. Printre alte beneficii se numără efectele răcoritoare, răcoritoare și calmante pentru stomac ale pepenilor, conținutul ridicat de licopen – unul dintre cei mai puternici antioxidanți care previn cancerul – și conținutul ridicat de fibre și zahăr, care ajută, de asemenea, la evitarea foametei și a deficitului de energie. Dacă doriți doar să vă detoxifiați, puteți încerca dieta de o zi, dar dacă urmați dieta de trei zile, vă puteți aștepta să pierdeți până la două kilograme. Dacă alegeți dieta de o zi, puteți mânca doar pepene verde, în timp ce la dieta de trei zile puteți suplimenta cu câteva proteine și carbohidrați dimineața.

dietă de vară

Dieta de vară #3: Cura de post de vară (doar cu lichide)

În timpul perioadei de post, puteți bea doar apă sau sucuri de fructe și legume proaspăt stoarse și ușor mai groase și supe filtrate. Acest lucru va ajuta la detensionarea și detoxifierea organismului, la activarea proceselor de autovindecare și a rezervelor de energie și va face mai ușor să facă față căldurii și vremii de vară. Iar avantajul postului de vară este că nu trebuie să mergi prea departe pentru a găsi fructe suculente, gustoase și extrem de sănătoase. Este important de știut că perioada de cinci zile de post exclusiv lichid este completată de câteva zile de pregătire și recuperare, timp în care poți evita și alimentele nesănătoase și grele. Dieta de post necesită mai multă perseverență decât alte diete de urgență, dar rezultatele sunt mai spectaculoase: la sfârșitul celor cinci zile de post, vă veți simți mult mai sănătoși și mai în formă și puteți pierde până la patru kilograme.

dietă de vară

Dieta de vară #4: Dieta fulger cu ceai verde

Popularitatea ceaiului verde nu este o coincidență: băutura răcoritoare este considerată unul dintre cei mai buni și mai sănătoși arzători de grăsimi, bun pentru inimă și vasele de sânge și o sursă excelentă de antioxidanți.

Ajută la detoxifierea și detensionarea organismului, facilitează trecerea mai ușoară prin cele mai fierbinți zile energizează și crește performanța fizică și mentală. Detoxifierea te ajută și să slăbești: poți pierde până la două kilograme în cele șase zile.

Deși ceaiul verde este o parte importantă a dietei, o dietă echilibrată, dar cu un număr redus de calorii, este la fel de importantă, la fel ca și prezența citricelor care ard grăsimile și a fructelor de pădure digestive și care previn cancerul.

Acestea din urmă nu numai că vă ajută să vă diversificați dieta de vară, dar și să refaceți rezervele de vitamine și antioxidanți valoroși din organism.

dietă de vară

Înainte de a începe dieta de vară!

Dietele fulger nu ar trebui să fie folosite de femeile însărcinate sau care alăptează, de adolescenți sau de persoanele cu cancer sau boli digestive. Înainte de a începe, asigurați-vă că vă consultați medicul de familie.

O alimentație variată și vara!

Bucătăria Quick Lunch oferă o dietă variată, cu ingrediente proaspete și sănătoase. Merită să mâncați o masă gătită diferită în fiecare zi pentru a oferi organismului dumneavoastră suficientă energie. Consultați următoarea ofertă săptămânală făcând clic pe butoanele de mai jos:

Quick Lunch Facebook

Coșul tău