Sfat rapid pentru depozitarea fructelor!

Sunt sigur că toată lumea a avut experiența unei căpșuni sănătoase cumpărate dimineața care s-a pătat după-amiaza, a unei banane care a fost bună cu o zi înainte, dar a doua zi a devenit maro. În multe cazuri, acest lucru nu este vina noastră, deoarece nu avem control asupra condițiilor în care sunt depozitate fructele în magazin, dar este, de asemenea, o greșeală frecventă să alegem un loc greșit pentru fructe, iar acestea se strică mai repede. Deci, ce ar trebui să meargă pe tejghea și ce ar fi mai bine în frigider? Ar trebui să fie într-un coș, într-o ladă sau pe raftul din cămară? Acestea sunt întrebările pe care Quick Lunch le explorează, așa că vino alături de noi și află unde să îți pui fructele preferate!

Depozitarea fructelor pentru mere și pere

Merele și perele au nevoi de depozitare foarte asemănătoare. Cel mai bine este să le depozitați într-un loc puțin mai întunecat și mai răcoros, de exemplu, pe un raft din cămară. În niciun caz aceste fructe nu trebuie stivuite în straturi, cel mai bine este să le așezați ordonat în rânduri pe raft, fără nici măcar o ladă sau un coș. În acest fel, ele pot rămâne proaspete timp de luni de zile.

fructe

Depozitarea bananelor și a prunelor

Bananele și prunele sunt puse laolaltă deoarece niciuna dintre ele nu poate fi depozitată pentru perioade lungi de timp. Când se coc bananele și prunele se coc, ele eliberează etilenă, care le încurajează să se coacă mai repede, dar care poate provoca și putrezirea fructelor de lângă ele. Prin urmare, ambele ar trebui să fie depozitate la temperatura camerei, departe de alte fructe. De asemenea, este o idee bună să nu cumpărați prea multe, ci doar cât să mâncați în două sau trei zile.

fructe

Fructe preferate: căpșuni și afine

Niciunul dintre aceste fructe nu se păstrează bine, dar se pot păstra câteva zile în condiții adecvate. Dacă nu au fost consumate proaspete, este o idee bună să le sortați și să le puneți în partea de jos a frigiderului.

fructe

Fructe de vară: piersici și caise

Acestea sunt fructe universale, care sunt bune la temperatura camerei, dar dacă doriți să le întârziați coacerea, nici frigul din frigider nu le va face rău. Aveți grijă să nu fie strivite, pentru că se vor strica mai repede. Acum, că știm ce trebuie să facem, merită să ne gândim și la ce va mânca familia săptămâna viitoare. Quick Lunch oferă ca de obicei o varietate de mese sănătoase, așa că tot ce trebuie să faci este să comanzi cele mai bune bucățele pentru a le lua acasă! Consultați selecția noastră făcând clic pe butoanele de mai jos:

Quick Lunch Facebook

Coșul tău