4+ recorduri alimentare uimitoare de la Guinness World Food Records

Mulți oameni au o nevoie fundamentală de a ieși în evidență, de a fi primii, cei mai pricepuți, cei mai buni la ceva. La prima vedere, poate părea puțin ciudat că unii oameni extind această nevoie interioară chiar și la mâncare, dar există un număr destul de mare de oameni care stabilesc recorduri mondiale pentru mâncare și alimentație și care ajung la știri. Quick Lunch prezintă câteva dintre ele cititorilor noștri. Vino alături de noi pentru ceea ce promitem că vor fi unele interesante și șocante.

Un hot-dog deținător al recordului Guinness de hot-dog

Îți plac hot dog-urile? Cu siguranță nu la fel de mult ca lui Josué Montero Durán, care a mâncat cât de mulți hot-dog a putut în trei minute. Ar fi o realizare dacă acest număr ar fi trei, pentru că a mânca un hot dog întreg într-un minut pare imposibil. Cu toate acestea, el a consumat nouă în trei minute. Volum uimitor, viteză uimitoare!

Takeru Kobayashi deține recorduri similare, mâncând 12 burgeri în 3 minute. Iată o înregistrare video cu el:

Usturoi pentru sănătate – sau recordul mondial Guinness

De mult timp este bine cunoscut faptul că usturoiul trebuie consumat în mod regulat, deoarece are multe efecte benefice asupra organismului uman. Gustul și mirosul sunt foarte puternice, iar pentru majoritatea oamenilor mestecarea unui singur cățel de usturoi pare o sarcină imposibilă. Dar Patrick Bertoletti, deținătorul recordului mondial la consumul de usturoi, a mâncat 36 de căței de usturoi crud într-un singur minut. Chiar și numai gândul este tulburător.

record Guinness

Un nou an, un nou record Guinness

Una dintre cele mai importante sărbători din Japonia este Anul Nou, cu o serie de festivități în fiecare an pentru a întâmpina frumosul An Nou. În plină sărbătoare, Yusuke Jamaguchi a reușit să doboare recordul mondial, consumând o ceapă crudă într-un timp uimitor de scurt. I-a luat doar 29,56 secunde pentru a devora o ceapă întreagă. Probabil că stomacul său nu era prea încântat de această performanță extraordinară.

Marshmallow record Guinness

După toate acestea, este aproape răcoritor să citești cuvântul „bezea”, deoarece pare o mâncare mult mai ușoară decât usturoiul sau ceapa. Dar dacă te gândești puțin mai mult la asta și îți imaginezi că mănânci rapid o cantitate mare, poți simți cum corpul tău protestează, ceea ce nu este surprinzător, deoarece bezelele sunt, de asemenea, un aliment greu. Anthony Falzon nu a ținut cont de protestele corpului său, a încercat și a mâncat 25 de bucăți în 60 de secunde. Imaginați-vă asta – 25 de bezele mari într-un minut. O adevărată realizare.

Și alte câteva recorduri Guinness uimitoare:

  • cea mai mare cutie de gogoși a cântărit 135 de kilograme, a avut o lățime de aproape 6 metri și a conținut 2700 de gogoși, prin amabilitatea Krispy Kreme
  • cel mai mare baton de ciocolată a fost realizat de Hershey Chocolate pentru centenarul său, cântărind aproape 14 tone.
  • cea mai mare paradă a camioanelor cu mâncare din lume, cu 121 de camioane cu mâncare în Tampa, Florida
  • cel mai mare spațiu comun de restaurante din Cairo: Oasis restaurants and entertainment are 41.000 de metri pătrați și dispune de 25 de restaurante – cu un total de 4.223 de locuri și 1.000 de locuri de parcare – și o zonă separată pentru copii și adolescenți
  • cea mai mare cămară din lume a fost descoperită de oamenii de știință de la Universitatea din Bonn, Germania, datorită unui rozător de acum 17 milioane de ani care a ascuns 1200 de alune
  • cel mai mare mâncător de Big Mac este, desigur, în Wisconsin, SUA: Donald Gorske a mâncat 23.000 de burgeri Big Mac la McDonald’s în 37 de ani.
  • un castravete mutant a intrat și el în Guinness World Records, cu o lungime de 119,38 centimetri: castravetele armean a fost cultivat de un britanic, Clare Pearce
  • iar grădinarul american Peter Glazebrook, în vârstă de 69 de ani, s-a remarcat cu cei mai grei morcovi din lume, care cântăresc aproximativ 9 kilograme, ca să nu mai vorbim de cele 27 de kilograme de conopidă
  • titlul de cel mai mult lapte muls în 2 minute îi revine lui Gunther Wahl din Germania, care poate mulge 2 litri de lapte în 2 minute, cel mai rapid
  • Marco Hort din Elveția trebuie să fie un tip foarte rapid, pentru că recordul său este că a reușit să pună 264 de paie în gură în același timp.
record Guinness

Desigur, Quick Lunch nu încurajează pe nimeni să mănânce prea mult, deoarece nu este bine să vă supraîncărcați organismul. O alimentație bine gândită, variată și regulată poate face multe pentru corpul și sănătatea dumneavoastră. Alegeți alimentele preferate de pe site-ul nostru, comandați-le la domiciliu și mâncați zilnic alimente delicioase, de bună calitate, la prețuri accesibile!

Quick Lunch Facebook

Coșul tău