Cinci motive pentru care micii sunt irezistibili

În fiecare familie, există feluri de mâncare clasice care sunt esențiale pentru prânzurile de duminică și pentru întâlnirile festive, feluri de mâncare pe care numai bunicile și mamele noastre le pot pregăti foarte bine. Pe vremea bunicilor noastre, micii erau considerați o mâncare de weekend. În zilele noastre, mulți oameni îl prepară ca pe un simplu fel de mâncare de zi cu zi, dar un lucru este sigur: este încă unul dintre cele mai populare feluri de mâncare tradițională.

Micii: Un adevărat fel de mâncare tradițională.

Un amestec de carne de vită, porc și berbec condimentat cu usturoi și piper negru. Bucătăria românească este cea cu care am crescut, așa că este firesc ca mulți dintre noi să avem o preferință de-o viață pentru astfel de arome. Gustul este plăcut, nu la fel de puternic ca al altor mâncăruri, motiv pentru care copiii îl adoră.

micii

Micii pot fi serviți cu o varietate de garnituri.

Cea mai frecventă garnitură pentru Mici sunt cartofii prăjiți. Multor oameni le place și cu cartofi fierți, orez, iar unora le place cu paste sau chiar cu o salată bogată. Așa că îl puteți adapta la cât timp și energie aveți la dispoziție pentru a pregăti garnitura.

Se prepară rapid.

Ei bine, aproape. Desigur, necesită o anumită pregătire, deoarece trebuie să condimentați carnea tocată, să o frământați în bastonașe și apoi să o puneți pe grătar sau în ulei încins. După cele 20 de minute inițiale, sunteți liber să plecați. Din momentul în care este pe foc, trebuie doar din când în când să te uiți la ea, să o întorci, dar poți începe chiar să pregătești desertul.

Micii, chiar și la dietă?

Pentru că este făcută cu grăsimi, combinația de grăsimi, carne și carbohidrați servită ca garnitură este o combinație care va satisface pe toată lumea. Acesta furnizează organismului dumneavoastră proteinele și grăsimile de care are nevoie, iar carbohidrații vă oferă energie. Acum este posibil ca și persoanele care țin regim să o mănânce, iar cu acompaniamentele potrivite poate fi ușor de încorporat în orice dietă (non-vegetariană).

micii

Micii sunt gustul copilăriei noastre

Gusturile și mirosurile copilăriei sunt asociate cu amintiri, iar atunci când gustăm o aromă familiară, ne amintim, fără să ne dăm seama, de impresiile și sentimentele pe care le-am avut în copilărie. De multe ori, nici măcar nu suntem conștienți de acest lucru, simțim doar că mâncăm din nou cele mai bune arome ale sale și suntem cuprinși de o senzație plăcută.

Quick Lunch se străduiește să aducă la masa dumneavoastră arome tradiționale. Printre felurile de mâncare pe care le comandați cel mai des, micii se află în capul listei – și nu aveți cum să dați greș. Încercați-ne și comandați prânzul de la noi, puteți accesa meniul nostru făcând clic pe butoanele de mai jos.

Quick Lunch Facebook

Coșul tău