Câteva superstiții legate de mâncare! Pe care o cunoașteți?

Superstiția, care este legată de mâncare? Sunt multe, noi avem doar câteva. Fiecare persoană își dorește să aibă o influență pozitivă asupra cursului vieții sale, să simtă că poate face ceva pentru a-și schimba soarta în bine. Superstițiile sunt o sursă a acestei dorințe, motiv pentru care mulți oameni cred în ele și le acordă atenție. Iată câteva superstiții legate de mâncare.

Cea mai cunoscută superstiție de masă: „O, dacă se varsă sarea”

superstiție

La o masă mare, este inevitabil ca sarea să nu se împrăștie în timp ce trece din mână în mână. Și este rău dacă se varsă, nu numai din cauza curățeniei, ci și pentru că aduce certuri și ghinion. Dacă făptașul este suficient de isteț pentru a arunca rapid sare peste umăr  – dar nu ca Jim Carrey în scena sa emblematică din „Dumb and Dumber” – poate evita consecințele nefaste. Originea superstiției poate fi urmărită până la credința creștină, unde, la Cina cea de Taină, Iuda a vărsat sarea înainte de a-l trăda pe Iisus.

Superstiții pe care nu trebuie să le încerci intenționat!

superstiție

Paharele de vin sparte și vinul vărsat aduc noroc, și chiar noroc. Căsătoria persoanei care sparge paharul de vin va fi una fericită, motiv pentru care tinerii căsătoriți sparg adesea paharele în toiul petrecerii de nuntă și uneori varsă vinul pe jos în timpul marii petreceri. Cu toate acestea, nu vă propuneți să spargeți paharele de vin dacă ne ascultați.

Superstiție ciudată: este interzis să calci pe pâine!

superstiție

Pe vremuri, pâinea era mult mai prețuită, deoarece o felie de pâine îi salva pe oameni de foame, iar femeile o frământau și o coceau acasă, astfel că în fiecare pâine se afla inima și sufletul lor. Se crede că, dacă, calci pe o bucată de pâine, te vei confrunta cu foametea. În plus, dacă descoperiți o bucată de pâine pe jos, trebuie să o ridicați imediat.

Superstiție de nuntă: orez pentru noii soți

superstitie 4

Tinerii căsătoriți care părăsesc sala de căsătorie sunt stropiți cu petale de flori și orez, pentru a putea primi cât mai repede binecuvântarea copiilor. Ce și-ar putea dori un cuplu mai mult decât un copil împreună?

Anul Nou superstiție

superstitie 6

În ajunul Anului Nou, este aproape obligatoriu să mănânci un porc prăjit întreg, pentru că aduce noroc. De-a lungul anilor, tânărul porc a devenit aproape un simbol al Anului Nou, datorită nasului său care sapă în pământ pentru a aduna norocul.

Superstiții sau nu, întotdeauna trebuie să mănânci, și ceva gustos. Dacă nu ai chef să gătești sau nu ai timp, lasă-l pe Quick Lunch. Faceți clic pe butoanele de mai jos pentru a vedea meniul pentru perioada următoare.

Quick Lunch Facebook

Coșul tău