Răcorește și hidratează! Cea mai bună băutură de vară este limonada!

Ce face ca o limonadă de restaurant să fie atât de delicioasă și atât de diferită de cea pe care o faci acasă? Noi nu credem că trebuie să fie așa, pentru că, cu câteva trucuri simple, puteți face cu ușurință o băutură specială. Este adevărat că, pe măsură ce vremea se încălzește, corpul nostru se plictisește să bea ceaiuri calde toată iarna și își dorește ceva special. Din fericire, putem satisface nevoia cu câteva mici sfaturi și să ne facem acasă limonade speciale și delicioase.

Limonadă carbogazoasă

Este important să nu fie prea spumos, așa că un amestec bine ales de apă carbogazoasă și apă de la robinet poate fi răcoritor! Nu aveți nevoie de multă apă carbogazoasă, doar un sfert din băutură ar trebui să fie apă carbogazoasă, iar restul apă plată. Prea multă apă carbogazoasă va face ca limonada să fie prea „tare”, dar dacă obțineți proporția corectă, va da o senzație de răcorire excelentă – din nou, o chestiune de gust.

Limonadă

Sufletul de limonadă: siropul

Da, nu este nicio greșeală, există multe tipuri diferite de siropuri disponibile și nu trebuie neapărat să alegeți o băutură concentrată cu zahăr cu aromă de zmeură atunci când preparați o băutură cu sirop. Bineînțeles, calitatea și moderația sunt foarte importante și în acest caz. Siropul nu trebuie să fie prea mult, nici măcar nu trebuie să-l simțiți în băutură, este suficient dacă adaugă doar o ușoară aromă limonadei.

Denumirea limonadei: lămâie sau alte citrice, tăiate felii

Limonada clasică se face cu mult zahăr și mult suc de lămâie. Este atât prea dulce, cât și prea acru, este bolnăvicios și nu-ți potolește setea. Merită să uităm rapid această utilizare a lămâilor. Este mult mai eficient să tăiați citricele bine spălate, lămâile, portocalele, etc., să le tăiați în forme rotunde și să le adăugați în băutură. Pe lângă faptul că arată delicios, uleiul care iese din coajă le va da un gust deosebit.

Limonadă

Limonadă cu extra:

Pune fructe congelate în ea! Câteva boabe sunt suficiente pentru a face o limonadă cu adevărat specială și decorativă. Căpșunile congelate, zmeura, afinele, ananasul – acestea sunt cele mai sigure alegeri. Dar rodiile proaspete, ghimbirul sau cireșele de cocktail sunt, de asemenea, o opțiune bună. Există un motiv pentru care cireșele pentru cocktailuri sunt un element de bază în băuturile de vară – o singură cireașă vă poate da un impuls.

Să ne lăsăm limonada să fie și ea frumoasă

Ați fost vreodată servit cu o băutură care avea gustul potrivit, dar nu a fost o experiență plăcută? Nu doar în restaurante, ci și în propriile noastre case. Câteva pahare frumoase, puțină gheață, o carafă de sticlă frumoasă, o frunză de mentă și momentul este special.

Limonadă

Nu amânați, mâine puteți să-i surprindeți pe cei dragi cu o răcoritoare delicioasă. Dacă aveți o zi aglomerată și vă faceți griji cu privire la toate lucrurile de făcut, alegeți Quick Lunch, vă vom livra prânzul la ușă, lăsându-vă timp să vă surprindeți persoana iubită sau copiii cu o limonadă delicioasă.

Faceți clic pe unul dintre butoanele de mai jos pentru meniurile săptămânii viitoare!

Quick Lunch Facebook

Coșul tău