Patiserie

Reţetă de patiserie – Rapid, ieftin și ceva foarte gustos? Este visul oricărei gospodine. Cei mai mulți oameni aleg sandvișurile, ouăle omletă, pâinea prăjită și cârnații, despre care se știe că sunt gata în 10 minute și de care se bucură toată familia. Dar ce poți face dacă te-ai plictisit de toate și vrei să încerci ceva nou? Pentru ei, cea mai bună soluție este patiseria.

Ce este patiserie?

Este un aluat pre-făcut pe care trebuie doar să îl umpli, să îl coci și vei avea o cină dulce sau sărată minunată pe care să o servești familiei tale. Disponibil în magazine sub formă congelată și refrigerată. Dacă îl cumpărați congelat, asigurați-vă că se dezgheață înainte de a-l folosi, așa că scoateți-l din congelator la timp. Dacă îl cumpărați doar răcit, nu ar trebui să aveți probleme, deoarece 10 minute la temperatura camerei sunt de obicei suficiente. În ambele cazuri, respectați instrucțiunile de pe ambalaj!

Patiserie

Foietajul poate fi folosit într-o mie de moduri diferite, iar noi împărtășim cu cititorii noștri o idee de rețetă sărată.

Ingrediente:

  • 1 baton de patiserie
  • 3 linguri de smântână
  • 100 gr de șuncă tăiată în cuburi mici
  • 50 gr spanac proaspăt
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 5 căței de usturoi
  • sare, piper proaspăt măcinat
  • 4 ouă
  • brânză feta
  • brânză trappist rasă
Patiserie

Aprindem cuptorul, pentru că avem nevoie de un cuptor preîncălzit. Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea un timp la temperatura camerei. Între timp, spălați și tăiați spanacul proaspăt. Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie, se adaugă spanacul și usturoiul zdrobit, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se înmoaie. Când sunteți gata, tapetați o tavă cu hârtie de copt și întindeți pastele. Îndoiți părțile laterale, astfel încât să rămână o mică margine pe fiecare parte. Se unge cu smântână, se acoperă cu șuncă tăiată cubulețe și spanac. Se netezește deasupra. Se taie brânza feta în bucăți mici și se presară deasupra. Se bat cele patru ouă întregi, se presară puțină sare și piper deasupra. Se presară brânza de trapist între ouă. Se bagă totul în cuptor și se coace. Foietajul se va găti până când va deveni auriu și crocant, timp în care ouăle vor fi gata. Vă recomandăm să le mâncați proaspete și calde!

Dacă vă place rețeta și o faceți mâine la cină, tot ce trebuie să faceți este să vă gândiți la prânz. Nu vă suprasolicitați, Quick Lunch vă aduce mâncărurile preferate la ușa dumneavoastră!

Quick Lunch Facebook

Coșul tău