Prânz sănătos? Iată 7 idei pentru a avea întotdeauna mâncare sănătoasă pe masă!

Cum putem avea un prânz sănătos pe masă când suntem bucuroși dacă reuşim să pregătim o masă rapidă pe lângă treburile noastre zilnice? – se pune pe bună dreptate această întrebare. Cu toate acestea, există o soluție bună, și anume, comandarea prânzului.

Am citit recent un articol care descrie cercetările unei dietetician de renume internațional, Anna Kippen. Conform acestui articol, livrarea la domiciliu nu este nesănătoasă. Dieteticianul a subliniat că companiile de livrare a alimentelor, restaurantele care oferă un meniu variat și care nu se concentrează pe fast-food pot fi o soluție bună dacă nu aveți timp și energie pentru a găti, dar doriți un prânz sănătos pe masă.

Prânz sănătos

Prânz sănătos – fără a găti? Fii atent la asta!

Secretul unui prânz sănătos este dieta variată și complexă, cu asta sunt de acord cei mai buni experți în nutriție. Consumaţi proteine, carbohidrați, fibre în proporții corecte la masă – de preferință în fiecare zi.

Cantitatea este importantă pentru a nu vă supraîncărca stomacul și corpul. Și, desigur, pe lângă mâncare, nu strică să faci niște exerciții fizice – dar asta nu mai este specialitatea noastră.

Ocazional, pe lângă produsele tradiționale, comandaţi alimente care sunt mai ușoare pentru organism, precum preparate din pui sau din pește.

Rețineți că părțile unui prânz sănătos sunt legumele cu conținut scăzut de amidon (indiferent dacă sunt crude, fierte sau prăjite) – adică uneori merită să alegeți o astfel de garnitură în loc de orez sau cartofi prăjiți sau chiar o salată.

Aportul de vitamine este mult ajutat prin comandarea murăturilor adecvate alături de felul principal.

Din experiența noastră, se comandă mai puțin, dar uneori încorporarea unor mâncăruri fierte în dieta ta zilnică este, de asemenea, benefică pentru corpul tău.

Prânz sănătos

Un prânz sănătos este cea mai importantă masă

Este foarte important să nu neglijăm prânzul, deoarece o mare parte din aportul nostru zilnic de energie provine din aceasta. Multe persoane care fac dietă, fac greșeala de a se chinui „mănânc doar puțin pui cu salată și totuși nu slăbesc”. Așa cum se întâmplă adesea, la serviciu, mâncăm doar câteva mușcături în grabă – fie într-un restaurant fast-food, fie sub formă de biscuiți sau sandvișuri aduse de acasă.

Un prânz sănătos se realizează evitând pe cât posibil mesele grase, grele și  evitând  supraalimentarea. Drept urmare, vom fi obosiți, balonați, în restul zilei. Desigur, sunt mulți care iubesc mâncărurile tradiționale, cum ar fi varza umplută sau o tocană bună de vită. Acestea, nu reprezintă o problemă dacă mâncăm prânzul cu o garnitură potrivită și în cantitatea potrivită.

Ce fel de dietă să alegem? Partea 1: Dieta low-carb

De asemenea, este important să nu ne distragem atenția de la prânz, deoarece creierul nostru are nevoie de cel puțin 20 de minute pentru a observa că am mâncat. Dacă ne ocupăm şi de alte lucruri în timpul prânzului, vom mânca mai mult. Și, bineînțeles, nu ar trebui să așteptăm nici până când ni se face foame.

Prânz sănătos

Un prânz sănătos nu ar trebuie să fie o ocazie singulară!

Și, în cele din urmă, cel mai important sfat al nostru este să ne străduim să luăm un prânz variat în fiecare zi.

Mâncați în fiecare zi un prânz bine pregătit, realizat din surse proaspete și de încredere.

Dacă nu ai timp pentru asta și nu ai ajutorul cuiva care ți-l pregătește acasă, ia în considerare şi încearcă bucătăria Quick Lunch.

Oferta noastră se schimbă de la o zi la alta, puteți alege din mai multe meniuri, așa că puteţi fii sigur că veți găsi mâncare pe gustul dvs. În plus, oferim acum reduceri și cadouri continue. De asemenea, am lansat programul nostru de loialitate, în cadrul căruia vă oferim puncte după fiecare achiziție, în funcție de suma achiziției – sunteți liber să le folosiţi la comenzile viitoare. Mai mult, dacă vă înregistrați la noi acum, vă vom oferi 300 de puncte de loialitate cadou, pe care le puteți folosi atunci când comandați.

Prânz sănătos de la Quick Lunch: consultați meniul săptămânii viitoare făcând clic aici!

Coșul tău