Comanda de mâncare: aceste lucruri sunt importante și pentru tine?

În vara anului 2021, Quick Lunch a organizat un sondaj promoțional în cadrul căruia a adresat clienților cinci întrebări referitoare la comanda de mâncare. Opiniile celor peste 1.000 de oameni nu sunt reprezentative, dar reprezintă o bună indicație a ceea ce gândesc clienții și părțile interesate în legătură cu comenzile de mâncare.

Este acest lucru important pentru dumneavoastră atunci când comanda de mâncare?

I-am întrebat ce consideră important atunci când comandă mâncare. Majoritatea a evidențiat varietatea. Oamenilor nu le place același prânz de fiecare dată. De aceea, bucătăria Quick Lunch este o alternativă bună decât un restaurant de street food, unde oamenii comandă mereu același lucru. În timp ce avem aproximativ 50 de feluri de mâncare diferite din care putem alege în fiecare săptămână, care se schimbă de la o săptămână la alta, adăugăm și noi feluri de mâncare în meniu și eliminăm feluri de mâncare mai puțin populare, încercate și testate, pentru a oferi arome noi și mai interesante.

Un alt aspect important pentru clienți a fost capacitatea de a satisface nevoile individuale, pe care compania noastră o poate servi mai bine, în primul rând, în cazul mâncărurilor de weekend, deoarece există o gamă largă de variante din care se poate alege, atât în ceea ce privește carnea, cât și garniturile, și murăturile.

Un sfert dintre clienți au spus, de asemenea, că este important să poată comanda cu câteva zile înainte – natura restaurantului nostru înseamnă că acest lucru este esențial. În plus, un sfert dintre ce care au răspuns ar dori să primească comanda în termen de o oră: putem recomanda restaurantele de street food pentru comenzi de ultim moment, deoarece – datorită naturii restaurantului nostru – livrăm prânzul, conform planului, cel mai devreme a doua zi. Îi înțelegem pe cei din ultimul grup, desigur, dar un sfat: nu așteptați să vă fie foame pentru a comanda prânzul, pentru că atunci veți mânca mult mai mult, iar acest lucru nu este sănătos pentru stomacul dumneavoastră. Sigur, uneori o pizza, un burger sau un gyros sunt bune, dar noi vă recomandăm totuși un prânz planificat.

Comanda de mâncare

Ce le place oamenilor să mănânce în jurul Timișoarei?

Este interesant de observat că jumătate dintre cei care au răspuns au evidențiat supa ca fiind o parte importantă a prânzului lor, urmată de gustările tradiționale (mici, sarmale etc.), apoi de mâncărurile pane, fripturile și, nu în ultimul rând, pastele.

Pentru un prânz cu adevărat bun, aproape toată lumea bifează bucătăria tradițională care este esențială la Quick Lunch. Atunci când comandați mâncare, aceasta este ceea ce veți găsi cel mai des în meniul nostru. Bineînțeles, câteva persoane au indicat că ar dori să comande mâncăruri mai moderne, gourmet și, surprinzător de puține au indicat că un prânz bun ar fi mâncarea  fast food.

Comanda de mâncare: ce este cel mai important pentru bucătărie?

Bineînțeles, calitatea serviciilor este pe primul loc, ceea ce nu ne-a surprins. Acest lucru include o mulțime de lucruri: de la aprovizionare, la gătit, la livrare. Acest răspuns ne-a confirmat faptul că am luat decizia corectă de a ne concentra asupra planificării și implementării precise a acestui proces încă de la început. Într-adevăr, Quick Lunch se concentrează pe aprovizionarea numai cu ingrediente proaspete, de preferință produse la nivel local. Ne așteptăm la aceeași precizie în prepararea rețetelor ca și în respectarea regulilor de igienă. Comanda de mâncare: Iar personalul nostru de livrare nu este doar prietenos și util, ci și profesionist și amabil.

Pe locul doi se află condimentele și aromele, care în cazul nostru se bazează pe bucătăria tradițională românească. Pe locul al treilea în topul celor mai multe voturi s-a aflat prețul – în cazul nostru, prețul este determinat de multe lucruri: costul ingredientelor, salariile, prețul benzinei și chiar taxele. Quick Lunch se străduiește să ofere cel mai bun raport calitate-preț și, pe baza feedback-ului primit de la clienții noștri, credem că am reușit.

Mai puțin de 10% au dat click pe ultima opțiune de răspuns, care a declarat că porțiile mari sunt importante.

Comanda de mâncare

Comandă de mâncare: mâncare gătită în fiecare zi

Credem că motivul pentru care ar trebui să comandați prânzul de la noi este acela că este sănătos să mâncați în fiecare zi o varietate de mâncare gătită. Acest lucru a fost confirmat de 99% dintre clienții noștri la această întrebare. Doar 1% dintre clienții noștri  nu mănâncă mâncare gătită la prânz în fiecare zi și doar 9 persoane au declarat că mâncarea gătită nu este importantă.

Merită să ascultăm majoritatea: un prânz variat în fiecare zi este bun pentru stomac, pentru sănătate și pentru starea de spirit (indirect).

De aceea este distractiv să te joci cu noi!

Așa cum am scris la începutul acestui articol, datele interesante de mai sus provin de la participanții la unul dintre concursurile noastre de vară. În cadrul jocului, a fost pus la bătaie un televizor SMART TV valoros, care a fost înmânat norocosului câștigător. În mod interesant, l-am sunat pe câștigător chiar de ziua lui de naștere pentru a-i da vestea cea bună, așa că am făcut ziua cea mare să fie completă. Premiul a fost înmânat câștigătorului.

eyedsc 0136

De aceea, merită să urmăriți pagina noastră de Facebook și site-ul web, organizăm în mod regulat extrageri de premii la care merită să participați. Pe de o parte, pentru că este distractiv să joci, iar pe de altă parte, pentru că premiile noastre valoroase, utile sau gustoase sunt apreciate de toată lumea.

Comanda de mâncare de la Quick Lunch

Vă mulțumim pentru răspunsurile primite de la participanți. Faceți clic pe unul dintre butoanele de mai jos și comandați prânzul de la noi, nu veți regreta.

Quick Lunch Facebook

Coșul tău