BLOG
Inspiră-te din rețetele și poveștile din bucătăria Quick Lunch!
Cartofii sunt una dintre cele mai importante alimente de bază ale iernii!
Cartofi: “Mărul de pământ” (Solanum tuberosum) este de origine sud-americană, unde era cunoscut și sub numele de “pâinea săracului”. Europa
Cel mai frumos condiment al iernii: anasonul stelat
Deși anasonul stelat a fost folosit în bucătăria asiatică de mii de ani, acesta a apărut în Europa abia în
Cele o mie de secrete ale usturoiului! + rețetă
Usturoiul este unul dintre cele mai importante condimente ale iernii, așa că articolul de astăzi este un pic mai mult
Tendința gastronomică 2022 – Care sunt tendințele în gastronomie în 2022?
Tendința gastronomică 2022 – Topul previziunilor privind tendințele gastro pe blogul Quick Lunch. Este timpul să aruncăm o privire la
Pui la cuptor: cum să nu strici rețeta!
Pui la cuptor? Chiar și cei mai profesioniști bucătari pot constata că, carnea pregătită cu grijă devine prea uscată și
Supraalimentare în preajma Crăciunului este obișnuită! Ce trebuie făcut?
Prăjituri, multe delicatese, gustări tradiționale care uneori sunt greu de digerat, dar nu ne facem griji în această perioadă a
Vine Anul Nou: iată care sunt cele mai bune superstiții de Revelion
Calcularea timpului este o invenție umană. Cele mai importante repere din viața noastră nu sunt, de obicei, ajunul Anului Nou
Meniul de Crăciun: Care este secretul?
Un meniu de Crăciun înseamnă întotdeauna o masă variată, cu multe feluri de mâncare. Este o perioadă în care, în
Vinetele: sănătate sub formă de dovleac!
Știați că vinetele sunt de fapt fructe? Și câte vitamine crezi că are? Deși este practic un fruct de vară,
7 motive pentru a mânca castane – cu rețetă
Castanele ne aduc aminte de piureul de castane sau de mirosul de castane prăjite iarna. Dar dincolo de aceste efecte
Varza minunată – cu rețetă
Varza este pur și simplu minunată. Este gustoasă, plină de vitamine chiar și la sfârșitul iernii, poate fi preparată într-o
Tot ce ai vrut vreodată să știi despre dovleac – cu rețetă
Dovleacul, la fel ca porumbul și cartofii, a fost introdus pe continentul nostru după descoperirea Americii, fiind originar din regiunile